• chrysallida_new
  • vlachos_apofraxeis
  • lampros_odontiatros
  • raxati
  • ispecs
  • kargas
  • little_bees
  • venchi
  • syntrivani
  • paulou_dontia
  • skoumis_metaforiki
  • jason cafe
  • artina bakery
  • 3pigs
  • moutrakia.kids.tv
  • Iraklis_Tsims
  • booze
  • enso_tatoo
  • chrisalida
  • petshopcorner
  • stamatiou_apofraxeis
  • anagnostou
  • dimi_fashion
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • goudis
  • kids_party
  • psinokaimetho

Ξεκίνησε το αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα Κόρμπι του Δήμου Βάρης-Βούλας - Βουλιαγμένης

Στα πέριξ 05 Οκτωβρίου 2018

Με την εγκατάσταση του ανάδοχου ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για τη διευθέτηση του ρέματος Κόρμπι από τη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου μέχρι την εκβολή, προϋπολογισμού 20.049.000 ευρώ, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρου Φιλίππου, του αντιδημάρχου Βούλας, Νίκου Βάσση και στελεχών της Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα όπως οι αδειοδοτήσεις από τις εμπλεκόμενες αρμόδιες υπηρεσίες, το χρονοδιάγραμμα, οι απαλλοτριώσεις κ.ά.

Το έργο, διάρκειας 24 μηνών, αποτελεί τον κύριο αποδέκτη του ανατολικού τμήματος της Βάρης και με τη διευθέτησή του θα επιλυθούν σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα της περιοχής.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά μήκος περίπου 2.840 μέτρων, στο τμήμα από την εκβολή του στην παραλία της Βάρκιζας μέχρι το υφιστάμενο τεχνικό έργο του ρέματος στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου (στο ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων).

www.newpost.gr 

Προβλήθηκε 1072 φορές

Γλυφάδα: 16χρονος μέλος συμμορίας διακινούσε ναρκωτικά σε πάρκο - Πού έκρυψε τις συσκευασίες κάναβης - Χτύπησε και τους αστυνομικούς

Από ειδική επιχειρησιακή ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Γλυφάδας/Δ.Δ.Ε.Ε.Α/Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθη 16χρονος μέλος συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε πάρκο στην περιοχή της Γλυφάδας