Ποιές είναι οι έκνομες συμπεριφορές της Διοίκησης του Δήμου, κύριε Χατζηδάκη;

Εντός των τειχών 16 Οκτωβρίου 2018

Με έκπληξη αναγνώσαμε την ανακοίνωση παραίτησης του Γ. Χατζηδάκη από την θέση του Αντιδημάρχου και από την ίδια του την παράταξη, όπου αφήνει σαφείς υπαινιγμούς για έκνομες συμπεριφορές της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης.

Θα θέλαμε λοιπόν να μάθουμε τι είναι εκείνο που υπονοεί ο παραιτηθέντας Αντιδήμαρχος Γ. Χατζηδάκης, να μας κατονομάσει ευθέως τα άτομα αυτά καθώς επίσης και τις έκνομες συμπεριφορές τους, όπως άλλωστε έχει καθήκον, έτσι ώστε ο Ηλιουπολίτικος λαός να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στην Δημοτική αρχή της πόλης μας.

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου
 

Προβλήθηκε 1564 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.