*του Τάκη Διαμαντόπουλου

Και μαζί και χώρια, που λέει και ο λαός. Αυτό ισχύει για τους δυο κυβερνητικούς εταίρους Τσίπρα -Καμμένου, που τις τελευταίες ημέρες συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ με αντικείμενο τις σχέσεις των δυο πλευρών με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών και τις αμερικανικές βάσεις στην χώρα μας.

Εξηγήσεις δόθηκαν ένθεν κακείθεν, αλλά οι διαφορές παραμένουν και είναι ο πυρήνας του προβλήματος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το ζήτημα πάντως δεν είναι τι κάνουν οι κυβερνητικοί εταίροι, αλλά πόσο ζημιώνεται η χώρα από τα μπρος -πίσω των υπουργών της κυβέρνησης. Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και στα "θα" την στιγμή που η χώρα χρειάζεται μεγάλη οικουμενική κυβέρνηση για να πάει μπροστά η Ελλάδα.

Εάν δεν παραμερίσουν Τσίπρας και Μητσοτάκης τους προσωπικούς εγωισμούς τους, καλό δε θα δούμε.

Πάντως, η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα κερδίσει με κάθε τρόπο πολιτικό χρόνο και μοιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να μένουν μαζί "λόγω των παιδιών", όπως συνηθίζεται να λέμε στον κοινωνικό μας περίγυρο.

Μια σοβαρή όμως ευρωπαϊκή κυβέρνηση δεν κοιτάζει μόνο τις καρέκλες της εξουσίας, αλλά την ευημερία του λαού και την γενικότερη ασφάλεια των πολιτών.

* O Τάκης Διαμαντόπουλος είναι Επιχειρηματίας & Υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας με την Ένωση Κεντρώων.

 

Προβλήθηκε 302 φορές

''Στο δημοτικό μαθαίνουμε να διαβάζουμε...'' (Αναστάσιος Πολυχρονόπουλος  μαθητής λυκείου - μέσω του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως)

Η Απάντηση Του Πιτσιρικά: ''Στο δημοτικό μαθαίνουμε να διαβάζουμε...'' . Στην τοπική ιστοσελίδα ενημέρωσης και πληροφόρησης ''Ηλιούπολη για όλους'' και στην στήλη αρθρογραφία δημοσιεύτηκε και περιήλθε στην αντίληψη ενορίτου, μαθητού λυκείου, άρθρο για το οποίο ο ίδιος συνέταξε την παρακάτω απάντηση