• kargas
  • raxati
  • ispecs
  • little_bees
  • chrysallida_new
  • venchi
  • paulou_dontia
  • lampros_odontiatros
  • syntrivani
  • vlachos_apofraxeis
  • goudis
  • dimi_fashion
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • skoumis_metaforiki
  • moutrakia.kids.tv
  • psinokaimetho
  • Iraklis_Tsims
  • booze
  • 3pigs
  • artina bakery
  • petshopcorner
  • jason cafe
  • anagnostou
  • enso_tatoo
  • stamatiou_apofraxeis
  • chrisalida
  • kids_party

Πέθανε ο Νίκος Κούρος

Άρτος και Θεάματα 24 Οκτωβρίου 2018

''Έφυγε'' σε ηλικία 90 ετών ο Νίκος Κούρος, ο ταλαντούχος ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του φαρμακοποιού στη σειρά του Mega, Ρετιρέ.

Ο Νίκος Κούρος γεννήθηκε στη Χαλκίδα στις 20 Μαρτίου του 1928. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πιάνο και τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών και θέατρο στη δραματική σχολή του Ελληνικού Ωδείου.

Στο θέατρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1957 με το θίασο Άννας Λώρη- Άλκη Παπά (θέατρο “Διονύσια”, Καλλιθέα).

Για αρκετά χρόνια υπήρξε μέλος του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλου Κουν». Εκτός από το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, είχε εργαστεί και ως εκφωνητής θεατρικών και λογοτεχνικών εκπομπών στο Ελληνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας.

Ο Νίκος Κούρος είχε ασχοληθεί, μεταξύ άλλων με τη σκηνοθεσία και τη λογοτεχνία ενώ εξέδωσε και τέσσερις ποιητικές συλλογές.

Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει αύριο στις 3:00 μ.μ, στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου.

www.news247.gr 

Προβλήθηκε 1202 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026: ''Πολίτικη σαλάτα''

Ακολουθήστε τη συμβουλή του σεφ, δηλαδή να τρίψετε με τα χέρια το λάχανο και το καρότο με τη βινεγκρέτ, ώστε τα σκληρά αυτά λαχανικά να μαραθούν και να νοστιμίσουν, προτού προσθέσετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026: ''Μπριζόλες γάλακτος με σάλτσα πράσινης ελιάς και φασκόμηλου''

Αυτή η σάλτσα είναι δυναμίτης γεύσης. Και πώς να μην είναι; Έχει φασκόμηλο, κάππαρη, λεμόνι και ελιές. Δίνει άρωμα και ωραία ένταση στις μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι.