Περίπου 30 τόνους απορριμμάτων μάζεψε σήμερα το πρωί ο Δήμος Γλυφάδας από σπίτι ρακοσυλλέκτη! Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Άννυ Καυκά και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο Δήμο δεν πίστευαν κυριολεκτικά στα μάτια τους με την εικόνα που αντίκρισαν όταν μπήκαν τελικά στο σπίτι και είδαν τους τόνους των σκουπιδιών συσσωρευμένους.

 

Είχε προηγηθεί μια μακρά διαδικασία, με πολλούς εμπλεκομένους. Το Υγειονομικό της Περιφέρειας Αττικής έβγαλε αρχικά την απόφαση ότι η συγκριμένη οικία αποτελεί εστία μόλυνσης και πρέπει οπωσδήποτε να καθαριστεί. Η απόφαση διαβιβάστηκε στην εισαγγελία, που στη συνέχεια έδωσε την εντολή στο Δήμο Γλυφάδας και στην Ελληνική Αστυνομία να παρέμβουν στο χώρο.

 

Ο ιδιοκτήτης, ωστόσο, του συγκεκριμένου σπιτιού, επί της οδού Δωδεκανήσου, όπως μαθαίνουμε, δεν ήθελε ούτε να ανοίξει ούτε να φύγει! Τελικά, παρουσία πταισματοδίκη, του υγειονομικού και της αστυνομίας, τα συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας, με τη συνδρομή ιδιωτών, μπήκαν στο σπίτι και μετά από πολύωρη και δύσκολη προσπάθεια καθάρισαν το χώρο.

 

Γεμάτη «εκπλήξεις» και ζόρια η καθημερινότητα για το προσωπικό στην καθαριότητα του Δήμου Γλυφάδας, αλλά ευτυχώς για την πόλη και τους κατοίκους της κάνουν τη δουλειά τους εντατικά και αποτελεσματικά.

 http://www.iglyfada.gr

Προβλήθηκε 517 φορές

Εικόνες ντροπής σε λεωφορείο για Δάφνη - Μπουνιές και ανελέητο ξύλο για τη χρήση μάσκας

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Μετά τη φραστική επίθεση οδηγού σε γυναίκες, δύο επιβάτες που πήγαιναν από τον Πειραιά στον σταθμό «Δάφνη» ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων.

Ένωση Συλλόγων Γονέων Και Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού: Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα covid, σε εκπαιδευτικό  στο 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης

Δυστυχώς, όπως μόλις ενημερωθήκαμε επισήμως, κλείνει λόγω νέου επιβεβαιωμένου κρούσματος covid, σε εκπαιδευτικό και πάλι, το 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης, συστεγαζόμενο με το 7ο δημοτικό.