Γλυφάδα – Ελληνικό: Διακοπές κυκλοφορίες λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου, την Κυριακή

Στα πέριξ 23 Νοεμβρίου 2018

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «36ος Αγώνας Δρόμου Υγείας 10 χλμ. & 2 χλμ.», την Κυριακή 25/11/2018 και κατά τις ώρες 08.30΄ έως 12.30΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους των Δήμων Αργυρούπολης – Ελληνικού και Γλυφάδας ως εξής:

Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ της εισόδου Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά και της οδού Ευρυάλης.

Οδός Ευρυάλης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος και της οδού Διαδόχου Παύλου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων. 

Προβλήθηκε 1028 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.