Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια, να σταθείτε δίπλα μας, να βοηθήσετε να κερδίσουμε την πρώτη μάχη για τη διατήρηση των ελάχιστων ρεμάτων, που παρέμειναν σε φυσική κατάσταση στην Αττική.

Αναλογιστείτε μόνο οτι τα έχουμε ανάγκη για την αντιπλημμυρική μας προστασία, αλλά και οτι αποτελούν πολύτιμη ασπίδα για τις πόλεις μας, από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής!

Ώρα 9:00-11:00 συγκεντρωνόμαστε έξω από το ΣΤΕ για να μοιράσουμε ενημερωτικά φυλλάδια στους περαστικούς και να δηλώσουμε οτι:

αντιπλημμυρικά έργα είναι τα ίδια τα ποτάμια, αρκεί να τα διατηρήσουμε όπως τα έφτιαξε η φύση.

Τα τεχνικά αντιπλημμυρικά έργα ποτέ δεν επαρκούν, αν καταστραφούν τα ρέματα με εγκιβωτισμούς και άλλες ανθρώπινες επεμβάσεις...

Στη συνέχεια θα μπούμε στη αίθουσα για να παρακολουθήσουμε τη συνεδρίαση.

Διοργάνωση: "Δίκτυο πολιτών για τη διάσωση του ρέματος της Πικροδάφνης", Κι.Π.Η. (Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης), ΡΟΗ πολίτες υπέρ των ρεμάτων, Κ.Π.Α.Μ.Ρ.Ρ. (Κίνηση για την Προστασία & Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας)

Ευαγγελία Δημητρίου

--
Κι.Π.Η.- Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη
Τ.:2109730215-K.:6944683652
F.: 2118005508, 2109718162
[email protected]
http://www.kipi.gr
Facebook:Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.) 

Προβλήθηκε 935 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.