Συνεργοί με την Ηλιούπολη (περισσότερες φωτό εδώ)

Ανακοίνωση των Συνεργών με την Ηλιούπολη.

Αν και δεν συνηθίζουμε να τραβάμε φωτογραφίες για να αναδείξουμε τα χάλια της πόλης σε διάφορα σημεία, αυτή τη φορά κατόπιν έκκλησης κατοίκων της πόλης δημοσιεύουμε αυτές τις φωτογραφίες από την οδό Αλιμούντος που οδηγεί στο Δ’ Αθλητικό Κεντρο Ηλιούπολης.

Όταν κάτοικοι που ήταν στα γήπεδα μας είδαν να τραβάμε τις φωτογραφίες, μας απευθύνθηκαν μαζικά, ζητώντας μας να γίνει κάτι για το θέμα αυτό. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το αναδείξουμε, σεβόμενοι την θέληση των κατοίκων.

Τα γήπεδα βρίσκονται δίπλα από το γκαράζ του δήμου και τα απογεύματα, κυρίως, τα επισκέπτονται κατά εκατοντάδες οι κάτοικοι της περιοχής για την άθληση των παιδιών τους, αλλά και των ιδίων.

Οι λακκούβες μεγάλες, το οδόστρωμα σε σημεία ανύπαρκτο, ο φωτισμός μηδαμινός, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να διαλύουν τα αυτοκίνητά τους και να υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Στις έξυπνες πόλεις του μέλλοντος που οραματίζεται ο δήμαρχος μας, έχουν θέση αυτές οι εικόνες; Πρέπει πρώτα να συμβεί ατύχημα για να φτιαχτεί ο δρόμος και ο φωτισμός; Τι έχει να πει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος; 

Προβλήθηκε 441 φορές

ΦΕΛΙΖΟΛ. Πρωτοποριακή μέθοδος αποκατάστασης ζημιών στους δρόμους στην Ηλιούπολη

Μια Πρωτοποριακή μέθοδος αποκατάστασης των ζημιών στους δρόμους της Ηλιούπολης, εφαρμόστηκε τελευταία, η οποία πιστεύω ότι θα υιοθετηθεί από πολλούς Δήμους όταν μαθευτεί πόσο απλή, αποτελεσματική αλλά κυρίως οικονομική είναι.