Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης "Μνημόσυνο Κωνσταντίνου Κατσίφα''

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιούπολης

 Το Star news ήταν εκεί.

Δείτε εδώ

Ο σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης τέλεσε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως μνημόσυνο ενόψει της συμπληρώσεως 40 ημερών από του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Στο ιερό μνημόσυνο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Δήμος Γιάννη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Κούρτης, Χρήστος Καλαρύτης και Ιωάννης Πούλος, ο συμπαραστάτης του Δημότη Γαβριήλ Αραμπατζής, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο πρώην Ευρωβουλευτής Κωνσταντίνος Πουπάκης, ο αοιδός απόφοιτος της Ριζαρείου σχολής Σάββας Σιάτρας και πολλοί Βορειοηπειρώτες από την Ηλιούπολη και αλλού, όπου προσήλθαν να τιμήσουν τη μνήμη του φονευθέντος την 28η Οκτωβρίου 2018, μακαριστού αδελφού μας.

Το ιερό μνημόσυνο κάλυψε τηλεοπτικά ο δίαυλος STAR TV, στον οποίον εξέχοντα μέλη της κοινότητας των Βορειοηπειρωτών έκαναν δηλώσεις προ του ναού μας.

Ακολούθησε Συλλυπητήρια δεξίωση στην αίθουσα "πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Μανταδάκης".

Επιμνημόσυνη δέηση παρουσία του προέδρου των Βορειοηπειρωτών τελέσθηκε και στην Β΄ Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου.

Προβλήθηκε 732 φορές