Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και μαίνεται αυτή την ώρα σε ένα διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου στην Νέα Σμύρνη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Βουτυρά και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής έφτασε άμεσα στο σημείο.

Απεγκλώβισαν ήδη τέσσερις από την φωτιά

Για να κατασβεστεί η πυρκαγιά, επιχειρούν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως αμέσως μόλις έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τέσσερα άτομα από τον τέταρτο όροφο.

Δύο εξ αυτών μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Οι πυροσβέστες αυτή την ώρα εξακολουθούν να επιχειρούν για να σβήσουν την πυρκαγιά, με την ελπίδα όλων να μην υπάρχει άλλος εγκλωβισμένος είτε στο διαμέρισμα, είτε στην πολυκατοικία.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 519 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.