''Αγαπητοί Συμπολίτες,

Επειδή δέχτηκα πλήθος μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων για τις υβριστικές δηλώσεις στο πρόσωπό μου από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ στο Ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στη συγκέντρωση για το Μακεδονικό, θέλω να δηλώσω τα παρακάτω:

Ο θεσμικός μου ρόλος, η παιδεία μου και ο σεβασμός μου στην Ορθοδοξία δεν μου επιτρέπουν τη δημόσια αντιπαράθεση με έναν ιερωμένο.

Ο ρόλος του Δημάρχου είναι να ενώνει τους πολίτες και όχι να τους διχάζει.

Άλλωστε δεν είναι δική μου ευθύνη να ελέγχω και να κρίνω τις δηλώσεις ενός ιερωμένου.

ΥΓ. Για όσους συμπολίτες μου ενδιαφέρονται για τις θέσεις μου για το Μακεδονικό, τους παραπέμπω στη δημόσια τοποθέτηση μου από 2/2/2018:

Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης''

Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου μιλώντας  χθες στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Ηλιούπολης «Προδότη», αναφερόμενος στο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για την εκδήλωση της Αγίας Μαρίνας σχετικά με την ελληνικότητα της Μακεδονίας τον Ιούλιο του 2018.

τα video (εδώ) και (εδώ

Προβλήθηκε 1206 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.