ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΓ. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ
Ηλιούπολη, 21/1/2019
Α.Π.190

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 17 Ιανουαρίου, όπως είχε ανακοινωθεί, παραβρεθήκαμε με άλλους φορείς της Πόλης μας στα γραφεία της ΕΤΑΔ, με αιχμή τον αγώνα να μην εμπορευματοποιηθεί η Δημόσια Γη στην Ηλιούπολη, να περάσει στον Δήμο, να καλύψει αποκλειστικά τις ανάγκες των κατοίκων της.

Παρά την προσπάθεια να αποτραπεί η κινητοποίησή μας από τη Διοίκηση της ΕΤΑΔ, γίναμε τελικά δεκτοί από τον Πρόεδρο κ. Πολύζο και το διευθύνοντα σύμβουλο κ. Τερζάκη.

Στην έναρξη της συνάντησης, η διοίκηση της ΕΤΑΔ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία μας, ότι ήρθε αίτημα της Δημοτικής Αρχής να παραβρεθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, που θα γίνει για το θέμα, στις 28 Γενάρη και το όποιο έκανε αποδεκτό η ΕΤΑΔ.

Τα έγγραφα που διακινήθηκαν μεταξύ Δημοτικής Αρχής και ΕΤΑΔ δείχνουν ότι η συνεννόηση μεταξύ τους έγινε, λίγη ώρα πριν την έναρξη της κινητοποίησης των Φορέων. Από αυτή την άποψη – αν μην τι άλλο – η παρέμβαση μας φαίνεται ότι έπαιξε τον ρόλο της…

Ο αγώνας συνεχίζεται με το επόμενο Αγωνιστικό Ραντεβού για την προστασία της Δημόσιας Περιουσίας στην πόλη μας, που είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει 28 Ιανουαρίου 6.30 μ.μ., με την παρουσία του Προέδρου της ΕΤΑΔ.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να παρευρεθούν.

Το Δ.Σ. 

Προβλήθηκε 495 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.