ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΓ. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ
Ηλιούπολη, 21/1/2019
Α.Π.190

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 17 Ιανουαρίου, όπως είχε ανακοινωθεί, παραβρεθήκαμε με άλλους φορείς της Πόλης μας στα γραφεία της ΕΤΑΔ, με αιχμή τον αγώνα να μην εμπορευματοποιηθεί η Δημόσια Γη στην Ηλιούπολη, να περάσει στον Δήμο, να καλύψει αποκλειστικά τις ανάγκες των κατοίκων της.

Παρά την προσπάθεια να αποτραπεί η κινητοποίησή μας από τη Διοίκηση της ΕΤΑΔ, γίναμε τελικά δεκτοί από τον Πρόεδρο κ. Πολύζο και το διευθύνοντα σύμβουλο κ. Τερζάκη.

Στην έναρξη της συνάντησης, η διοίκηση της ΕΤΑΔ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία μας, ότι ήρθε αίτημα της Δημοτικής Αρχής να παραβρεθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, που θα γίνει για το θέμα, στις 28 Γενάρη και το όποιο έκανε αποδεκτό η ΕΤΑΔ.

Τα έγγραφα που διακινήθηκαν μεταξύ Δημοτικής Αρχής και ΕΤΑΔ δείχνουν ότι η συνεννόηση μεταξύ τους έγινε, λίγη ώρα πριν την έναρξη της κινητοποίησης των Φορέων. Από αυτή την άποψη – αν μην τι άλλο – η παρέμβαση μας φαίνεται ότι έπαιξε τον ρόλο της…

Ο αγώνας συνεχίζεται με το επόμενο Αγωνιστικό Ραντεβού για την προστασία της Δημόσιας Περιουσίας στην πόλη μας, που είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει 28 Ιανουαρίου 6.30 μ.μ., με την παρουσία του Προέδρου της ΕΤΑΔ.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να παρευρεθούν.

Το Δ.Σ. 

Προβλήθηκε 264 φορές

Μουσείο Εθνικής Αντίστασης - Η Πόλη που θέλω

Την Τετάρτη 16-9-20 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, μετά από σχεδόν ένα χρόνο από τον ορισμό των μελών του Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν o προϋπολογισμός για το έτος 2020 (!), ο ορισμός Αντιπροέδρου και η λειτουργία του Μουσείου.

Χαμόγελο του Παιδιού: Οδοιπορικό αγάπης με Bazaar…εν κινήσει και στην Ηλιούπολη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με χαρά σας προσκαλεί στο Οδοιπορικό Αγάπης που θα πραγματοποιήσει σε περιοχές, δήμους και γειτονιές της Αττικής, με την Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του Οργανισμού.

Α.Σ.Ηλιούπολης: ''Κληρώσεις Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Γυναικών και Κορίτσια Κ18''

Η γυναικεία μας ομάδα στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 7/10/20 όπου θα υποδεχθεί στο Α’ Κλειστό Ηλιούπολης την ομάδα ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.

ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη: Κάλεσμα στην αντιφασιστική πορεία Παρασκευή 18/09/20 στο Κερατσίνι

Πριν από 7 χρόνια – 18/09/13 – ο Παύλος Φύσσας δέχεται επίθεση από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και δολοφονείται από τον ταμία της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας, μαχαιροβγάλτη Ρουπακιά, παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας.

Κι.Π.Η.: ''Αυθαίρετο κτίσμα-ναός στον Προφήτη Ηλία (Β Ζώνη Υμηττού)- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ''

17 Σεπτεμβρίου 2020, Σήμερα, συζητήθηκε στο Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) Β’ Περιφερειακής Ενότητας Αθηνών, η ένσταση – ενδικοφανής προσφυγή του ιερέα Στυλιανού Καρπαθίου...

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Τα αναμενόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα και μάλιστα αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο, ο «Ιανός», ένα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, ένας μεσογειακός κυκλώνας, πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη προσοχή από όλους μας.

Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: ''Υπενθύμιση για ωράριο καταστημάτων''

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης υπενθυμίζει στις επιχειρήσεις της πόλης μας ότι το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων λιανικού εμπορίου έχει οριστεί, με κυβερνητική απόφαση, ως υποχρεωτικό στις 10 το πρωί, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.