Όλη η Αττική δίπλα στο Αντώνη Καρπούζα.

Στα πέριξ 07 Φεβρουαρίου 2019

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφορετικός από όλους τους άλλους θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Στο γήπεδο του Μοσχάτου σε έναν αγώνα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ΟΛΗ η Αθήνα και ο Πειραιάς θα γίνει μια αγκαλιά για να στηρίξει και να βοηθήσει τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Αντώνη Καρπούζα στο πολύ σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιός του Γιώργος!

Στο γήπεδο του Μοσχάτου λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη στις 15.30 η ομάδα των βετεράνων του ΑΟ Μοσχάτου θα αντιμετωπίσει την Μεικτή Παλαιμάχων.

Όσοι φίλοι του Αντώνη Καρπούζα θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια της οικογενείας, έτσι ώστε ο Γιώργος να ταξιδέψει το συντομότερο στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αντώνη Καρπούζα στο τηλέφωνο 6907152948

http://pamebala.gr 

Προβλήθηκε 1232 φορές

Αργυρούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τους 2 νεκρούς - Η στιγμή που η μηχανή πέφτει πάνω σε κολώνα

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό, η μηχανή έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έκανε «σούζα» όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο και χτύπησε πάνω σε κολώνα

ΣΠΑΥ: ''ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ''

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), με σταθερή στρατηγική κατεύθυνση τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρησιακών του μέσων, προχωρά στη μετάβαση από το αναλογικό στο νέο ψηφιακό δίκτυο ραδιοεπικοινωνιών VHF.