Όλη η Αττική δίπλα στο Αντώνη Καρπούζα.

Στα πέριξ 07 Φεβρουαρίου 2019

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφορετικός από όλους τους άλλους θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Στο γήπεδο του Μοσχάτου σε έναν αγώνα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ΟΛΗ η Αθήνα και ο Πειραιάς θα γίνει μια αγκαλιά για να στηρίξει και να βοηθήσει τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Αντώνη Καρπούζα στο πολύ σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιός του Γιώργος!

Στο γήπεδο του Μοσχάτου λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη στις 15.30 η ομάδα των βετεράνων του ΑΟ Μοσχάτου θα αντιμετωπίσει την Μεικτή Παλαιμάχων.

Όσοι φίλοι του Αντώνη Καρπούζα θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια της οικογενείας, έτσι ώστε ο Γιώργος να ταξιδέψει το συντομότερο στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αντώνη Καρπούζα στο τηλέφωνο 6907152948

http://pamebala.gr 

Προβλήθηκε 1138 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.