Το Πράσινο Κίνημα, ανακοινώνει τα πρώτα εννέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τον Δήμο Βύρωνα, που εμπλουτίζουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ΒΥΡΩΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ, με επικεφαλής την Κατερίνα Στέφου.

Πρόκειται για τις κυρίες :

Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου - Γιατρό – Ογκολόγο

Εύα Σορίλου - Αισθητικό

Μαρία – Ιωάννα Τσουρεκά - Λογίστρια

Φανή Καρπενισιώτη - Ελεύθερη επαγγελματία

Χριστίνα Πουλιοπούλου - Λογίστρια

Και τους κυρίους :

Δημήτρη Γιαννόπουλο - Οικονομολόγο - Εκπαιδευτικό

Μανώλη Καπνιά - Προϊστάμενο της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Μιχάλη Γρηγορίου - Οικονομολόγο - Λογιστής

Η υποψήφια Δήμαρχος Βύρωνα, Κατερίνα Στέφου δήλωσε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που άξιοι συνδημότες μου, με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής μας πρωτοβουλίας ΒΥΡΩΝΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ.

Πρόκειται για νέα, άφθαρτα άτομα, με οικολογική συνείδηση και αρχές, με αγωνιστική διάθεση για να αλλάξουν το πρόσωπο της Πόλη μας. Μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για τον Δήμο μας που συμπυκνώνεται στο να γίνει πιο ανθρώπινος, πιο καθαρός, πιο εύρωστος και κυρίως πιο φιλόξενος για τους δημότες του, από το Κέντρο μέχρι και την τελευταία γειτονιά.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι εμψυχωτικά και αισιόδοξα, είμαστε σε μια πολύ καλή για τις εκλογές του Μαΐου και συνεχίζουμε τις διαβουλεύσεις με τους πολίτες του Βύρωνα, ακούγοντας τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες από τη νέα δημοτική αρχή.

Προσωπικά παίρνω δύναμη από όλους όσοι με ενθαρρύνουν να συνεχίσω για να «νοικοκυρέψω» τον Δήμο μας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και νέο πακέτο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Βύρωνα».


 

Προβλήθηκε 1046 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.