ΕΠΑΛ Υμηττού Παπαστράτειος - ''ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ''.

Στα πέριξ 05 Μαρτίου 2019

Πανελλαδική Μαθητική Εκστρατεία

ενάντια στον Σχολικό Εκφοβισμό, «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εν όψει της 6ης Μαρτίου Σχολικής Ημέρας Ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμό πραγματοποιεί για 6η συνεχή χρονιά μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η σημαντικότερη δράση είναι η ίδια η φωνή των παιδιών και τα μηνύματα τους ενάντια σε αυτό το φαινόμενο.

Όλες οι δράσεις θα γίνουν στο πλαίσιο της θεσμοθετημένης συνεργασίας του με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και θα προβάλλονται αντίστοιχα από τα Social media του Οργανισμού μας και το site milatora.gr

Μαθητές της πρώτης τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού συμμετείχαν στην εκστρατεία και δημιούργησαν το δικό τους μήνυμα και έστειλαν την ‘’φωνή’’ τους ενάντια στην σχολική βία και εκφοβισμό, με βασικό σύνθημα ‘’ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ’’.

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Φωτεινή Μαρκάκη και Σοφία Μπόρση

Επαλ Υμηττού Παπαστράτειος 

Προβλήθηκε 1375 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.