Στη σύλληψη επτά ανηλίκων αλλοδαπών, ηλικίας 15 και 16 ετών, προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου στην Καλλιθέα οι αστυνομικές αρχές. Έπειτα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι νεαροί ετοίμαζαν επίθεση σε σύνδεσμο ομάδας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που τους έγινε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ οι διαπιστώθηκε ότι είχαν μαζί τους τέσσερις μολότοφ, ένα πλαστικό μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, δύο μαχαίρια, επτά κουκούλες, αλλά και δέκα μπουκάλια σπρέι για γκράφιτι.

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, εξακριβώθηκε ότι οι ανήλικοι είναι οπαδοί ομάδας και την ώρα της σύλληψής τους πήγαιναν για να επιτεθούν σε σύνδεσμο άλλης ομάδας στην ίδια περιοχή, όπως είχαν προσχεδιάσει.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες, αλλά και τον νόμο περί όπλων, ενώ σήμερα θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

www.presspublica.gr 

Προβλήθηκε 470 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.