Συνεργοί με την Ηλιούπολη.

www.synergoi.gr

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ακόμη 5 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με την κίνηση μας. Προχωράμε!

Γιώργος Πλατανίτης

Ο Γιώργος Πλατανίτης είναι 64 ετών. Κατάγεται από τη Λακωνία και ζει στην Αθήνα από το 1972. Αποφοίτησε από το 8ο Λύκειο Αθηνών και είναι πτυχιούχος της Σχολής Φυσικοθεραπείας των ΚΑΤΕΕ Αθήνας. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας φυσικοθεραπευτής και διατηρεί δικό του εργαστήριο φυσικοθεραπείας στην Αθήνα από το 1981.

Παράλληλα ασχολείται με αγροτικές δραστηριότητες στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Έζησε στην Ηλιούπολη τα τελευταία 25 χρόνια και είναι πατέρας δύο παιδιών. Έχει πολύχρονη συνδικαλιστική παρουσία στο επαγγελματικό του σωματείο από διάφορες θέσεις, μεταξύ αυτών και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαστηριούχων Φυσικοθεραπευτών.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, συμμετείχε ως υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος, στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, με την παράταξη "Αθήνα Πόλη της Ζωής μας".

Βασιλική Κοκκίνη

Η Βασιλική Κοκκίνη είναι 33 ετών και τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Πέραν της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την περίοδο 2001-2004 φοίτησε στο 1ο Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο στην ειδικότητα Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Το 2011 πήρε πτυχίο Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, ενώ το 2013 συμμετείχε σε πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ SOFTSKILLS.

Η επαγγελματική της εμπειρία είναι μακροχρόνια και αφορά μεταξύ άλλων: πώληση - επιμέλεια βιτρίνας σε κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων, γραμματειακή υποστήριξη σε γνωστό φροντιστήριο και σέρβις σε εκδηλώσεις γνωστού ξενοδοχείου. Περιστασιακά, απασχολείται με διακόσμηση βιτρίνας, ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και αναπαλαίωση επίπλων.

Εύδοξος Παντελάκης

Ο Γεώργιος Εύδοξος Παντελάκης γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης Πειραιά και τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού τμήματος Αναλογισμού και Διοικητικής Κινδύνου.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε στο χώρο της εστίασης, ενώ τώρα εργάζεται στο τμήμα πωλήσεων εισαγωγικής εταιρείας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής καθώς επίσης και ως ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος σε πολυεθνική εταιρεία.

Χριστίνα Δηιδάμεια Φαρμάκη

Η Χριστίνα Δηιδάμεια Φαρμάκη είναι 26 ετών. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Ηλιούπολης και είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο πλαίσιο των σπουδών της. Παράλληλα εργάζεται ως πωλήτρια σε γνωστό κατάστημα της Ηλιούπολης.

Ηλίας Γιακουέλ

Ο Ηλίας Γιακουέλ γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα και από το 1972 μένει και σπουδάζει στην Ηλιούπολη.

Είναι μουσικός, ήταν δάσκαλος ξύλινων Πνευστών στην φιλαρμονική Ηλιούπολης, αρχιμουσικός στην φιλαρμονική Αλίμου και ωρομίσθιος καθηγητής σαξοφώνου στα μουσικά σχολεία της Αττικής.

Τώρα είναι υπαρχιμουσικός και σαξοφωνίστας στην φιλαρμονική Παπάγου- Χολαργού, καθώς και δάσκαλος σε ωδεία. 

www.facebook.com/synergoi/

Προβλήθηκε 1739 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.