ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηλιούπολη 22.3.2019

Έπεσε η γερανογέφυρα στο συνεργείο του Δήμου, κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης μιας αυτοφερόμενης σκούπας.

Η γερανογέφυρα μεγάλου βάρους, κατασκευής της δεκαετίας του ΄90, βγήκε από τις στηρίξεις της και έπεσε στο έδαφος.

Ευτυχώς, πέραν των υλικών ζημιών δεν είχαμε ατύχημα με τους παρευρισκόμενους εργαζόμενους, το οποίο θα είχε τραγικά αποτελέσματα.

Φυσικά και πρέπει να διερευνηθούν τα αίτια του εν λόγω ατυχήματος και να επανεξεταστούν όλα τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου προς αποφυγή οποιοδήποτε άλλου παρομοίου συμβάντος.

Από την αρχή αυτής της Δημοτικής περιόδου έχουμε ζητήσει κάθε μηχάνημα ή εργαλείο του Δήμου να έχει δική καρτέλα στην οποία να αναγράφονται, η ημερομηνία απόκτησης, οι απαιτούμενες συντηρήσεις και το κόστος χρήσης, έτσι ώστε να μπορούν να προβλεφθούν πιθανές βλάβες και να επισκευάζονται ή όπου κρίνεται απαραίτητο να προχωράμε στην αντικατάστασή τους.

Ελπίζουμε ότι η επόμενη Δημοτική Αρχή θα καταλάβει ότι με οργάνωση και πρόβλεψη μειώνεται η πιθανότητα παρομοίων ατυχημάτων.

Το Γραφείο Τύπου 

Προβλήθηκε 350 φορές

Ψήφισμα σχετικά με τη νέα τιμολογιακή πολιτική του ΕΣΔΝΑ (Δημοτικό Συμβούλιο - Δήμου Ηλιούπολης)

Απόσπασμα από το πρακτικό της 10ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης - Σήμερα 8 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης...

Δημοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη'' : ''Ερωτήματα για τις απευθείας αναθέσεις της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης''

Διαβάζοντας τις τελευταίες αναρτήσεις στη Διαύγεια των απευθείας αναθέσεων της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μας γεννιούνται εύλογα ερωτήματα:

Ευχαριστήρια επιστολή της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιούπολης προς τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας.

Για όλους βρίσκει λύσεις ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού μας. Ευχαριστήριο της Εστίας για την φιλοξενία των γραφείων τους στο κτήριο του ναού.

HELLINIKA HOAXES: ''Οι φωτογραφίες αυτές ΔΕΝ δείχνουν τον καθηγητή στην Ηλιούπολη που συνελήφθη για σχέσεις με ανήλικη''

Ισχυρισμός:Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον συλληφθέντα τον Ιούλιο του 2020 44χρονο καθηγητή γυμνασίου στην Ηλιούπολη με την ανήλικη μαθήτριά του...