Μας άλλαξαν τα φώτα; Πόσο ακόμη θα υποτιμούν τη νοημοσύνη μας;

Στις 13 Νοεμβρίου 2018, ο κ. Βαλασόπουλος ενημερώνει τους Ηλιουπολίτες, μέσω της επίσημης σελίδας του, ότι σε λίγες μέρες ξεκινάει η αντικατάσταση 5.500 φωτιστικών με νέας τεχνολογίας λαμπτήρες LED.

Τέσσερις μήνες μετά, στις 7 Μαρτίου 2019 ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δήμαρχος σε ανάρτησή του μας ενημερώνει, ότι έχουν ολοκληρωθεί οι οικονομοτεχνικές μελέτες και ο διαγωνισμός για τα LED σύντομα θα βγει στον αέρα.

Σκόπιμη παραπληροφόρηση ή ασυνεννοησία και ανικανότητα χαρακτηριστική;

Ενημερώνουμε λοιπόν υπεύθυνα τους Δημότες της Ηλιούπολης ότι ο διαγωνισμός αυτός, που αποτέλεσε την «ναυαρχίδα» των εξαγγελιών του Δημάρχου, «βυθίστηκε» στα τέλη Αυγούστου 2018 με αποκλειστική ευθύνη τόσο του Διευθυντή καθαριότητας όσο και του τεχνικού συμβούλου του Δημάρχου και υπήρξε και ένας από τους βασικούς λόγους της ανεξαρτητοποίησής μας από την παράταξή του.

Δεκάδες Δήμοι στη χώρα φωτίζονται ήδη σωστά και φθηνά και οι γειτονιές της πόλης μας είναι στα σκοτάδια επειδή η παρούσα δημοτική αρχή είναι ανίκανη να διοικήσει!

Δεσμευόμαστε πως αναλαμβάνοντας τα ηνία του Δήμου την 1η Σεπτεμβρίου 2019 θα προχωρήσουμε άμεσα σε νέα μελέτη και φυσικά σε αδιάβλητο διαγωνισμό που θα συμπεριλαμβάνει τη τηλεδιαχείριση των φωτιστικών LED.

Η κοροϊδία της σημερινής Δημοτικής αρχής προς τους δημότες, σύντομα παίρνει τέλος.

ΗλιουπΟλοι Μαζι - ΕΝΑΚ 

Προβλήθηκε 508 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.