«ΗλιουπΟλοι Μαζί – ΕΝΑΚ»

Η καταδικαστέα σε κάθε περίπτωση «Δράση» σαν την χθεσινή στο Δημαρχείο είναι σύμπτωμα της κοινωνικής αποσάθρωσης, που έφερε η κρίση στον τόπο μας.

«Ζορό» και «Ρομπέν των δασών» είναι συμπαθητικοί χαρακτήρες στα παιδικά παραμύθια.

Οι σκηνές, που όλοι είδαμε, σχεδόν πάντα οδηγούν στην απομάκρυνση του μέσου πολίτη από τα κοινά, λόγω φόβου ή αποστροφής.

Προσφέρουν την ευκαιρία σε παλαιάς κοπής λαϊκιστές να παριστάνουν τους αντιστασιακούς «ήρωες» του λαού, βγάζοντας ευκαιριακούς λόγους, για την αγάπη τους προς την Δημοκρατία, τους εργαζόμενους, τις τέλειες συνθήκες δουλειάς και αμοιβής τους, τις εγκρίσεις κονδυλίων συντήρησης και άλλα τέτοια ωραία λόγια.

Ο δημότης/πολίτης πρέπει να μπει στο προσκήνιο και να αναλάβει την υπόθεση της δημοκρατίας στη πόλη.

Ο ευρισκόμενος σε κατάρρευση εκπρόσωπος του παλιού, «βλέπει και προβλέπει» συνωμοσίες και μηχανορραφίες υποκινητών κατά του καθεστώτος του, αφού είναι ο φυσικός τρόπος λειτουργίας του ιδίου.

Η κριτική και η αντιπολίτευση στην πόλη μας έχει και πρόσωπο και ονοματεπώνυμο.

Είναι βασισμένη στην ζωή, στην καθημερινή εμπειρία μέσα στον Δήμο και στην πόλη, με σοβαρές θέσεις αρχών, αντιθέσεις και πρόγραμμα, που θα αλλάξει την Πόλη και θα επαναφέρει την Δημοκρατία.

Σύντομα ο ίδιος ο Δημότης θα πάρει στα χέρια του την κατάσταση και θα βάλει τάξη στην Ηλιούπολη, στέλνοντας τον καθένα στην θέση, που του αξίζει.

 

Προβλήθηκε 225 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (28/07/2019)

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.