«ΗλιουπΟλοι Μαζί – ΕΝΑΚ»

Η καταδικαστέα σε κάθε περίπτωση «Δράση» σαν την χθεσινή στο Δημαρχείο είναι σύμπτωμα της κοινωνικής αποσάθρωσης, που έφερε η κρίση στον τόπο μας.

«Ζορό» και «Ρομπέν των δασών» είναι συμπαθητικοί χαρακτήρες στα παιδικά παραμύθια.

Οι σκηνές, που όλοι είδαμε, σχεδόν πάντα οδηγούν στην απομάκρυνση του μέσου πολίτη από τα κοινά, λόγω φόβου ή αποστροφής.

Προσφέρουν την ευκαιρία σε παλαιάς κοπής λαϊκιστές να παριστάνουν τους αντιστασιακούς «ήρωες» του λαού, βγάζοντας ευκαιριακούς λόγους, για την αγάπη τους προς την Δημοκρατία, τους εργαζόμενους, τις τέλειες συνθήκες δουλειάς και αμοιβής τους, τις εγκρίσεις κονδυλίων συντήρησης και άλλα τέτοια ωραία λόγια.

Ο δημότης/πολίτης πρέπει να μπει στο προσκήνιο και να αναλάβει την υπόθεση της δημοκρατίας στη πόλη.

Ο ευρισκόμενος σε κατάρρευση εκπρόσωπος του παλιού, «βλέπει και προβλέπει» συνωμοσίες και μηχανορραφίες υποκινητών κατά του καθεστώτος του, αφού είναι ο φυσικός τρόπος λειτουργίας του ιδίου.

Η κριτική και η αντιπολίτευση στην πόλη μας έχει και πρόσωπο και ονοματεπώνυμο.

Είναι βασισμένη στην ζωή, στην καθημερινή εμπειρία μέσα στον Δήμο και στην πόλη, με σοβαρές θέσεις αρχών, αντιθέσεις και πρόγραμμα, που θα αλλάξει την Πόλη και θα επαναφέρει την Δημοκρατία.

Σύντομα ο ίδιος ο Δημότης θα πάρει στα χέρια του την κατάσταση και θα βάλει τάξη στην Ηλιούπολη, στέλνοντας τον καθένα στην θέση, που του αξίζει.

 

Προβλήθηκε 185 φορές

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.