«ΗλιουπΟλοι Μαζί – ΕΝΑΚ»

Η καταδικαστέα σε κάθε περίπτωση «Δράση» σαν την χθεσινή στο Δημαρχείο είναι σύμπτωμα της κοινωνικής αποσάθρωσης, που έφερε η κρίση στον τόπο μας.

«Ζορό» και «Ρομπέν των δασών» είναι συμπαθητικοί χαρακτήρες στα παιδικά παραμύθια.

Οι σκηνές, που όλοι είδαμε, σχεδόν πάντα οδηγούν στην απομάκρυνση του μέσου πολίτη από τα κοινά, λόγω φόβου ή αποστροφής.

Προσφέρουν την ευκαιρία σε παλαιάς κοπής λαϊκιστές να παριστάνουν τους αντιστασιακούς «ήρωες» του λαού, βγάζοντας ευκαιριακούς λόγους, για την αγάπη τους προς την Δημοκρατία, τους εργαζόμενους, τις τέλειες συνθήκες δουλειάς και αμοιβής τους, τις εγκρίσεις κονδυλίων συντήρησης και άλλα τέτοια ωραία λόγια.

Ο δημότης/πολίτης πρέπει να μπει στο προσκήνιο και να αναλάβει την υπόθεση της δημοκρατίας στη πόλη.

Ο ευρισκόμενος σε κατάρρευση εκπρόσωπος του παλιού, «βλέπει και προβλέπει» συνωμοσίες και μηχανορραφίες υποκινητών κατά του καθεστώτος του, αφού είναι ο φυσικός τρόπος λειτουργίας του ιδίου.

Η κριτική και η αντιπολίτευση στην πόλη μας έχει και πρόσωπο και ονοματεπώνυμο.

Είναι βασισμένη στην ζωή, στην καθημερινή εμπειρία μέσα στον Δήμο και στην πόλη, με σοβαρές θέσεις αρχών, αντιθέσεις και πρόγραμμα, που θα αλλάξει την Πόλη και θα επαναφέρει την Δημοκρατία.

Σύντομα ο ίδιος ο Δημότης θα πάρει στα χέρια του την κατάσταση και θα βάλει τάξη στην Ηλιούπολη, στέλνοντας τον καθένα στην θέση, που του αξίζει.

 

Προβλήθηκε 395 φορές

Ευχαριστήρια επιστολή της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιούπολης προς τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας.

Για όλους βρίσκει λύσεις ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού μας. Ευχαριστήριο της Εστίας για την φιλοξενία των γραφείων τους στο κτήριο του ναού.

HELLINIKA HOAXES: ''Οι φωτογραφίες αυτές ΔΕΝ δείχνουν τον καθηγητή στην Ηλιούπολη που συνελήφθη για σχέσεις με ανήλικη''

Ισχυρισμός:Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον συλληφθέντα τον Ιούλιο του 2020 44χρονο καθηγητή γυμνασίου στην Ηλιούπολη με την ανήλικη μαθήτριά του...