«ΗλιουπΟλοι Μαζί – ΕΝΑΚ»

Η καταδικαστέα σε κάθε περίπτωση «Δράση» σαν την χθεσινή στο Δημαρχείο είναι σύμπτωμα της κοινωνικής αποσάθρωσης, που έφερε η κρίση στον τόπο μας.

«Ζορό» και «Ρομπέν των δασών» είναι συμπαθητικοί χαρακτήρες στα παιδικά παραμύθια.

Οι σκηνές, που όλοι είδαμε, σχεδόν πάντα οδηγούν στην απομάκρυνση του μέσου πολίτη από τα κοινά, λόγω φόβου ή αποστροφής.

Προσφέρουν την ευκαιρία σε παλαιάς κοπής λαϊκιστές να παριστάνουν τους αντιστασιακούς «ήρωες» του λαού, βγάζοντας ευκαιριακούς λόγους, για την αγάπη τους προς την Δημοκρατία, τους εργαζόμενους, τις τέλειες συνθήκες δουλειάς και αμοιβής τους, τις εγκρίσεις κονδυλίων συντήρησης και άλλα τέτοια ωραία λόγια.

Ο δημότης/πολίτης πρέπει να μπει στο προσκήνιο και να αναλάβει την υπόθεση της δημοκρατίας στη πόλη.

Ο ευρισκόμενος σε κατάρρευση εκπρόσωπος του παλιού, «βλέπει και προβλέπει» συνωμοσίες και μηχανορραφίες υποκινητών κατά του καθεστώτος του, αφού είναι ο φυσικός τρόπος λειτουργίας του ιδίου.

Η κριτική και η αντιπολίτευση στην πόλη μας έχει και πρόσωπο και ονοματεπώνυμο.

Είναι βασισμένη στην ζωή, στην καθημερινή εμπειρία μέσα στον Δήμο και στην πόλη, με σοβαρές θέσεις αρχών, αντιθέσεις και πρόγραμμα, που θα αλλάξει την Πόλη και θα επαναφέρει την Δημοκρατία.

Σύντομα ο ίδιος ο Δημότης θα πάρει στα χέρια του την κατάσταση και θα βάλει τάξη στην Ηλιούπολη, στέλνοντας τον καθένα στην θέση, που του αξίζει.

 

Προβλήθηκε 281 φορές

Γαβριήλ Αραμπατζή - ''Η Πόλη που θέλω'' : Άλλα συζητήσαμε, αλλά ψηφίσαμε και άλλα αναρτήθηκαν στη Διαύγεια.

Η 8η αναμόρφωση προϋπολογισμού για το έτος 2018, η οποιαδήποτε αναμόρφωση πρέπει να οφείλεται σε ανάγκες που δεν είχαν προβλεφθεί αρχικά και σε μειώσεις κονδυλίων λόγω μη εκτέλεσης του αρχικού σχεδιασμού (προϋπολογισμού) που αφορά τις υπηρεσίες του δήμου.

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για το 3ο Λύκειο Ηλιούπολης

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, Κατσώτης Χρήστος, Γκιόκας Γιάννης, Κανέλλη Λιάνα και Μανωλάκου Διαμάντω, κατέθεσαν αναφορά (για την υπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων), την επιστολή που υπογράφεται από το Σύλλογο Γονέων Μαθητών του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης και το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του σχολείου...