Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.Ηλ.) – Γρ. Γρηγορίου», σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Δήμου Ηλιούπολης και τα ποδοσφαιρικά σωματεία Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ, Α.Ο. ΔΙΑΝΑ, συνεχίζουν τον επιτυχημένο θεσμό της συνδιοργάνωσης ποδοσφαιρικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Ηλιούπολης και της ομάδας Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ.).

Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου 2019, την Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης (Χρυσάφη 1).

Κατά τον χρόνο διεξαγωγής του αγώνα, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που θα προσφέρουν όσοι από τους συμπολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης μας το επιθυμούν, για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Ελάτε όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιρικό αυτό αγώνα και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

http://athlitismos.dimosilioupolis.gr 

Προβλήθηκε 990 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.