Διαβάζουμε πως υπεγράφη σύμβαση με εργολάβο, με απ ευθείας ανάθεση για την αποστράγγιση της λίμνης στην Ηρώς Κωνσταντοπούλου μπροστά στην είσοδο του κλειστού Γυμναστηρίου.

Το έργο εντάσσεται στα μεγάλα, τα πολύ ΜΕΓΑΛΑ έργα που «αρέσκεται» ο κ. Δήμαρχος να πραγματοποιεί στην έξυπνη πόλη!

Η λίμνη είναι εκεί από πολλών ετών και είναι διερευνήσιμο ποιός μηχανικός επιτήρησε και υπέγραψε την παραλαβή του έργου τότε προ αμνημονεύτων ετών, ίσως ακόμα και επί Κιντή.

Έε λοιπόν μια μικρή αλλά σημαντική κακοτεχνία χρειάστηκε να περάσουν τόσα χρόνια για να υπογραφεί σχετική σύμβαση, αξίας άντε το πολύ 200-300 ευρώ, με πανηγυρικό τρόπο μεταξύ κ. Δημάρχου και τον εργολάβο που ανέλαβε το έργο.

Καλά για την υπογραφή μιας σύμβασης 200-300 Ευρώ, φωτογραφίσεις και τα τοιαύτα; Είχε μήπως και καναπεδάκια, λες και πρόκειται για τη σύμβαση των Πρεσπών μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ;

Ας είναι, το πρόβλημα από τη κακοτεχνία είναι μεγάλο και ας είναι καλά το FB και το www.ilioupoligiaolous.gr που εντόπισε το πρόβλημα από τις 8 Ιανουαρίου «σωτηρίω έτει» 2015 και ανέδειξε το θέμα με το παρακάτω δημοσίευμα στη στήλη «Παραδημοτικά» (Βλέπε εδώ)

''Ο Αντιδήμαρχος Πόλης περπατάει στους δρόμους αλλά τι βλέπει;;;

Παραδημοτικά 08 Ιανουαρίου 2015

Στην Ηρώς Κωσταντοπούλου στο ύψος του κλειστού Γυμναστηρίου, υπάρχει μια κακοτεχνία.

Χρόνια τώρα, τα νερά της βροχής δεν έχουν τρόπο-ροή διαφυγής και δημιουργείται μια λίμνη. Εκεί ο Δήμος τοποθέτησε και τους κάδους απορριμμάτων.

Τα υπερχειλίζοντα σκουπίδια μαζί με τα λιμνάζοντα νερά αποτελούν μόνιμη εστία μόλυνσης. Τα «αποδεικτικά» της κατάστασης «βγάζουν μάτι» αλλά που μάτια στο Δήμο για τόσο απλά θέματα.

Ένα τέτοιο πρόβλημα δεν έχει καμιά τύχη να λυθεί με δεδομένη την προτεραιότητα του Δήμου να διοργανώνει Διεθνή Φόρουμ φιλοσοφίας και Ανοιχτά Πανεπιστήμια.

Οι άνθρωποι είναι αλλού ! Πετάνε Στα σύννεφα!

Στη φωτογραφία φαίνεται το πρόβλημα !

Μια επίσκεψη όμως και μάλιστα με τη παραμικρή βροχή θα δείτε το πρόβλημα.''

Πέντε χρόνια τώρα «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»!! Για το ίδιο θέμα ακολούθησαν και άλλα δημοσιεύματα που υπογράφει το «Μάτι πίσω από την Πλάτη» του www.ilioupoligiaolous.gr  αλλά και άλλοι συμπολίτες μας στα προσωπικά FB τους!

Και πάλι «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»!!

Χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να αναγνωριστεί το πρόβλημα και να βρεθούν 200 Ευρώ άντε 300 Ευρώ .

Εγκαίνια πότε θα γίνουν; Τα μεγάλα έργα δικαιούνται και μια σεμνή τελετή εγκαινίων!

Τέλος καλό, όλα καλά!

 

Γιώργος Μπαλτάς
Ηλιούπολη , Έτει Σωτηρίω 2019, Μην Απρίλιος, Ημέρα 24η Μεγάλη Τετάρτη!
 

Προβλήθηκε 713 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...

''ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ'' - Ιωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή (Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα  Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Ιωακειμίδη)

Είναι πλέον πασιφανές ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την Περιφέρεια, είναι ένα άκρως ασφυκτικό πλαίσιο και πλήρως στοχευμένο στην άμεση υποστήριξη και εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης, που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.