Άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότωφ έξω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου, η οποία ευτυχώς δεν εξερράγη ποτέ. 
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «OPEN»  άγνωστοι πέταξαν τη βόμβα αργά το βράδυ της Τετάρτης και μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας. Είχε προηγηθεί την Τρίτη εισβολή οπαδών έξω από το σπίτι του διαιτητή.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δύο άτομα χθες το βράδυ προσέγγισαν το σπίτι του διαιτητή στον Βύρωνα, το οποίο φυλάσσεται από αστυνομικούς. Επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πέταξαν πολύ κοντά στο περιπολικό μία εκρηκτική μολότωφ η οποία δεν εξερράγη.
 
Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πλαστικό μπιτόνι το οποίο ήταν γεμάτο με βενζίνη και γύρω από αυτό είχαν δέσει μία κροτίδα.
 
Ο μηχανισμός παραδόθηκε ακέραιος στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να γίνει έλεγχος για αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν.
 

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 555 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.