Άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότωφ έξω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου, η οποία ευτυχώς δεν εξερράγη ποτέ. 
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «OPEN»  άγνωστοι πέταξαν τη βόμβα αργά το βράδυ της Τετάρτης και μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας. Είχε προηγηθεί την Τρίτη εισβολή οπαδών έξω από το σπίτι του διαιτητή.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δύο άτομα χθες το βράδυ προσέγγισαν το σπίτι του διαιτητή στον Βύρωνα, το οποίο φυλάσσεται από αστυνομικούς. Επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πέταξαν πολύ κοντά στο περιπολικό μία εκρηκτική μολότωφ η οποία δεν εξερράγη.
 
Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πλαστικό μπιτόνι το οποίο ήταν γεμάτο με βενζίνη και γύρω από αυτό είχαν δέσει μία κροτίδα.
 
Ο μηχανισμός παραδόθηκε ακέραιος στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να γίνει έλεγχος για αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν.
 

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 130 φορές

ΠΑΚΟΕ: Μόλυνση σε 27 σημεία του παραλιακού μετώπου από τον Φλοίσβο μέχρι το Καβούρι

Πρόσφατες μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ σε 27 σημεία του παραλιακού μετώπου από τον Φλοίσβο μέχρι το Καβούρι στις 10/7/2019 έδειξαν ότι από τα 27 δείγματα τα 16 βρέθηκαν μολυσμένα με E. Coli και εντερόκοκκους, σε ποσοστό 60%.

Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ)

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα 24 νέους Γενικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν και αυτοί άμεσα τα καθήκοντά τους, προκειμένου, από κοινού με τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς, να κάνουν πράξη το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης.

«Ένας χρόνος χωρίς τον Νικόλα» - «Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση του Πολύχρωμου Σχολείου

«Γροθιά» στο στομάχι το κείμενο του «Πολύχρωμου Σχολείου» για τον 15χρονος μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από άγριο μπούλινγκ πέντε συμμαθητών του επειδή ήταν γκέι.