Άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότωφ έξω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου, η οποία ευτυχώς δεν εξερράγη ποτέ. 
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «OPEN»  άγνωστοι πέταξαν τη βόμβα αργά το βράδυ της Τετάρτης και μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας. Είχε προηγηθεί την Τρίτη εισβολή οπαδών έξω από το σπίτι του διαιτητή.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δύο άτομα χθες το βράδυ προσέγγισαν το σπίτι του διαιτητή στον Βύρωνα, το οποίο φυλάσσεται από αστυνομικούς. Επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πέταξαν πολύ κοντά στο περιπολικό μία εκρηκτική μολότωφ η οποία δεν εξερράγη.
 
Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πλαστικό μπιτόνι το οποίο ήταν γεμάτο με βενζίνη και γύρω από αυτό είχαν δέσει μία κροτίδα.
 
Ο μηχανισμός παραδόθηκε ακέραιος στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να γίνει έλεγχος για αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν.
 

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 241 φορές

Η «Οικολογική Συμμαχία» για τα αδέσποτα του Ελληνικού και την Π.Φ.Π.Ο.

Μέσω εισήγησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Οικολογική Παράταξη καλεί την Περιφερειακή Διοίκηση Αττικής να ενεργοποιηθεί άμεσα με στόχο το συντονισμό της ασφαλούς απομάκρυνσης των αδέσποτων και των λοιπών ζώων από τον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού