www.newpost.gr (του Μιχάλη Τεζάρη) 
 
Ζημιές στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Άνω Γλυφάδα προκάλεσαν άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης.
 
Οι δράστες έσπασαν τζαμαρίες και έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ την Τρίτη τα ίδια γραφεία είχαν δεχθεί και πάλι επίθεση.
 
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπου ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη.
 
Οι αναρχικοί διαμαρτυρόταν για τη μη χορήγηση άδειας στον καταδικασμένο για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Βασίλης Κικίλιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς επίσης και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
 
Αντίστοιχα και στη Θεσσαλονίκη ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε τρικάκια έξω από τον χώρο όπου μίλαγε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, παρουσία και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
 
ΝΔ: Ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία
 
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε την Τετάρτη η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις ταυτόχρονες επιθέσεις αντιεξουσιαστών σε εκδηλώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει η ΝΔ και συνεχίζει:
 

«Συνιστά ευθεία επίθεση στη δημοκρατία. Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα». 

Προβλήθηκε 520 φορές