Ξημερώματα 19/5 σύντροφοι και συντρόφισσες επιτεθήκαμε με σφυριά και πέτρες στην Εθνική Τράπεζα και στα ΕΛΤΑ Καισαριανής.

Η συγκεκριμένη δράση είναι άλλη μία μέσα στις πολλές δράσεις αλληλεγγύης στον επαναστάτη απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας από 2/5 διεκδικόντας την άδεια που δικαιούται και την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο.

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουφοντίνα αντικατοπτρίζεται η αντίσταση ενάντια στα σχέδια του κράτους και του κεφαλαίου γι'αύτό και εξαντλούν όλο τους το εκδικητικό μένος απέναντί του.

Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και ο κίνδυνος για μη αναστρέψιμες βλάβες ή ακόμα και θάνατο είναι υπαρκτός.

Μπάτσοι, δικαστές, πολιτικοί, αν ο Δημήτρης Κουφοντίνας πάθει το παραμικρό ο πόλεμος θα μεταφερθεί στα σπίτια σας.

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ

athens.indymedia.org 

 

Το ρεπορτάζ του skai σχετικά με τις επιθέσεις

Μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής που είχαν ως στόχο δύο τράπεζες και ένα υποκατάστημα ΕΛΤΑ σε Χαϊδάρι, Βύρωνα και Καισαριανή.

Συγκεκριμένα, στις 03:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι έσπασαν αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων και τις τζαμαρίες υποκαταστήματος τράπεζας στην οδό Φορμίωνος στο Βύρωνα.

Δέκα λεπτά αργότερα ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Ανδριανουπόλεως στην Καισαριανή, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Είχε προηγηθεί επίθεση με βαριοπούλες και γκαζάκια σε υποκατάστημα της Eurobank επί της Λεωφόρου Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Για την επίθεση στο Χαϊδάρι η αστυνομία προχώρησε σε 2 προσαγωγές νεαρών για τους οποίους ωστόσο δεν προέκυψαν στοιχεία συμμετοχής στην επίθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: http://www.skai.gr

Προβλήθηκε 818 φορές

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν δυο άνδρες με πάνω από 87 κιλά κάνναβη στην κατοχή τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από αστυνομικούς της Υ.Π.Π.Ι., εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε οδό στην περιοχή του Ζωγράφου να κατέχουν συνολικά 15 κιλά και 230 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) διαχωρισμένα σε 150 συσκευασίες με σκοπό την άμεση διακίνηση.

Βύρωνας: ''Άγουρη'' συμμορία πίσω από το θάνατο 16χρονης κόρης δημοσιογράφου από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ήταν Νοέμβριος του 2023. Η είδηση του θανάτου μιας έφηβης, κόρης γνωστού δημοσιογράφου συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στο Βύρωνα όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το «σίσα» γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών».