Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

Την παρουσίαση της εκδήλωση έκανε η δημοσιογράφος Άννα Τσίμου, η οποία παρουσίασε στο κοινό τους 140 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο επικεφαλής της ΑΣΑ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ανδρέας Κούρτης, ο οποίος στην ομιλία του περιέγραψε την ανάγκη ύπαρξης της Ανεξάρτητης Συμμαχίας, λέγοντας επίσης πως μια χούφτα άνθρωποι ξεκίνησαν αυτή τη διαδρομή λίγους μήνες πριν φθάνοντας σήμερα, αυτή η κίνηση, να έχει την ένθερμη στήριξη χιλιάδων.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε διάφορους δήμους της Αττικής, δηλώνοντας την στήριξή τους στην Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Βασίλης Κάγιος, ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΑΔ Γιώργος Τζομάκας, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς και του προέδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε, ο πρόεδρος του κόμματος ΕΕΜΜ Χρήστος Κίτσιος, ο βουλευτής Αργυροκάστρου Βαγγέλης Τάβος, ο Δήμαρχος Φοινικαίων Λεωνίδας Χρήστου, ο πρόεδρος του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου, συγγραφέας, δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Παναγιώτης Μπάρκας.

Όλοι, στις σύντομες ομιλίες τους κάλεσαν όλους τους συμπατριώτες μας να αγκαλιάσουν την Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική. Την στήριξή του στην Συμμαχία μετέφερε και ο δήμαρχος Δρόπολης, Αχιλλέας Ντέτσικας, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

apenadi.blogspot.com (φωτογραφικό υλικό) 

Προβλήθηκε 1034 φορές