Πρώτα η Ηλιούπολη

Βασίλης Βαλασόπουλος

Ψυρρόπουλος Ευστάθιος (Στάθης)

Γεννήθηκα , μεγάλωσα και ζω στην Ηλιούπολη. Είμαι ιστορικός και συνεργάστηκα με εκπαιδευτικούς της πόλης μας στη ανάδειξη της ιστορίας της Ηλιούπολης στα σχολεία μας. Από μαθητής δραστηριοποιούμαι στα μαθητικά συμβούλια γιατί με ενδιαφέρει η συμμετοχή μου στα κοινά ώστε να βοηθώ τους συμπολίτες μου. Συμμετέχω επίσης σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους ενώ από το 2010 προσφέρω τις υπηρεσίες μου στις κοινωνικές δομές του δήμου μας.

Σερέτη Χριστίνα

Από το 2010 έως σήμερα εκλέγομαι δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» με επικεφαλή τον Βασίλη Βαλασόπουλο. Έχω διατελέσει γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από το 2010 μέχρι σήμερα. Από το 2014 – 2018 υπηρέτησα πρώτα ως αντιπρόεδρος και εν συνεχεία ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης. Την 1-1-2018 ορίστηκα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στη συνέχεια Οικονομικών.

Μπασούρης Μαρίνος

Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα.

Εκλέχθηκε το 2014 Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Έχει διατελέσει Γραμματέας της Παράταξης από το 2014 μέχρι το 2017 και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από το 2014 μέχρι σήμερα.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Δημόσια Οικονομική και Πολιτική και ήδη προετοιμάζει τη Διδακτορική του διατριβή.

Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής ως το Δεκέμβρη του 2017 και από την 1/1/2018 μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαφάνειας.

Γιαννόπουλος Γιώργος

Στην Ηλιούπολη ήρθε ένα βράδυ του 1994, να μείνει στην αδερφή του, που έμενε τότε στην Νικομάχου στην Αγία Παρασκευή και μένει μέχρι σήμερα.

Το 2009 είναι καθοριστική η γνωριμία του με τον υποψήφιο τότε Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο.

Σε μια ομιλία του, με τίτλο, «Πολιτισμός = μια καλημέρα κι ένα μπράβο» σε ημερίδα για τον πολιτισμό, γίνεται υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2010, εκλέγεται στις πρώτες θέσεις της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη». Από τότε η σχέση του με τον Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, είναι στενή και αδιάρρηκτη.

Ορίζεται Πρόεδρος του Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ. που μαζί με αντιπρόεδρο την Πόπη Λούβαρη-Γάσπαρη, γίνεται αναγνωρισμένη πια από τους συμπολίτες του, η προσφορά του, στην «Βοήθεια στο σπίτι», στην Αγία Ταβιθά, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (εισαγωγή των παιδιών με μοριοδότηση), και στα Κέντρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, (Κ.Α.Π.Η) τότε. Για την πρωτοποριακή και πολυσχιδή δραστηριότητα μάλιστα ,το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Άγιο Κωνσταντίνο, βραβεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Δήμο Ηλιούπολης, για την ιδιαίτερη προσφορά του.

Το 2013, ορίζεται από τον Δήμαρχο πρόεδρος του Σ.Ε.Μ. (Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών)

Σε μια ομιλία του που έγινε στις Βρυξέλλες, σαν πρόεδρος του Σ.Ε.Μ. εκπροσωπώντας τον Δήμο Ηλιούπολης με θέμα την παγκόσμια μετανάστευση, προκάλεσε αίσθηση και ενθουσιασμό, η φράση του, «γεννιόμαστε μετανάστες».

Καλαρρύτης Χρήστος

Εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Έχω αφιερώσει όλο το έργο μου στην επικοινωνία με τους συμπολίτες μου και στην επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων.

Καλούδης Κώστας

Εκλέγομαι από το 2010 με την παράταξη μας. Με αποφάσεις του Δημάρχου μας έχω διατελέσει:

– Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής – Μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. – Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών – Πρόεδρος Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής – Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς – Α/δήμαρχος Πρασίνου, Δημοτικής Αστυνομίας, Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων – Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Α.Φ.Α.ΔΗ.Λ. «Π. ΠΕΝΤΑΡΗΣ».

Μέσω όλων αυτών των ιδιοτήτων έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου με πάθος και ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μου, συνεισφέροντας στη δημιουργία δομών σε σχολεία, στην καλυτέρευση των υποδομών για τους ηλικιωμένους, στον εμπλουτισμό του πρασίνου σε πάρκα και πλατείες, στη δημιουργία πλαισίου για τα αδέσποτα ζωάκια και τα ζώα συντροφιάς, στη συντήρηση παιδικών σταθμών και σε πολλά ακόμα έργα.

Πανταζόπουλος Ηλίας

Διετέλεσα 2 χρόνια (2011-2012) αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης.

To 2013 ήμουν Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΚΑΦΑΔΗΛ που διαχειρίζεται τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα Κέντρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Αγία Ταβιθά» καθώς επίσης και τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Ψυχολόγοι στα σχολεία».

Από το 2016 είμαι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης

Σκλαβενίτη Ιωάννα (Τζάννα)

Γεννήθηκα στο Σίδνεϋ, αλλά κατοικώ από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου στην Ηλιούπολη στην Αγία Παρασκευή ενώ το πατρικό μου είναι στην Αγία Μαύρα.

Είμαι καθηγήτρια μουσικής στο 3ο Γυμνάσιο.

Ασχολούμαι αφενός με την επιστήμη μου αφετέρου με οτιδήποτε αφορά την εκπαίδευση.

Ο πατέρας μου ήταν κατασκευαστής με ιδιαίτερη δράση κατασκευαστική στην πόλη μας και αυτό ήταν κάτι που με έκανε να γνωρίσω και να αγαπήσω πολλές γειτονιές στην Ηλιούπολη.

Έχω μετεκπαιδεύσεις και επιμορφώσεις στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, σε θέματα κατά της ενδοσχολικής βίας και σε πολιτιστικά προγράμματα.

Ζαννιάς Αναστάσιος

Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη το 1981, όπου μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου.

Η καταγωγή του πατέρα μου είναι από τη Βοιωτία και την Αρκαδία και της μητέρας μου από την Κρήτη και τη Φωκίδα.

Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, MSc, Project Manager και Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (Κωστής)

Δημοτικός Σύμβουλος 2011 – 2014 & 2014 – 2019

Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας & Παιδείας 2011 – 2012

Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ) Δήμου Ηλιούπολης 2012

Πρόεδρος Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ηλιούπολης 2012 – 2014

Πρόεδρος ΚΑΦΑΔΗΛ 2015

Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) 2013 – 2014

Μέλος Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης 2013 – 2014

Ενεργό μέλος του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης (ΑΟΑΗ) και άλλων κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Δόμησης 2018-2019

Βιογραφικό
Τόπος Γέννησης: Αθήνα

Καταγωγή: Αχαΐα, Θεσσαλία

Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένος με την Ανδρεαδάκη Χριστίνα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό και πατέρας δύο παιδιών

Εκπαίδευση: Πολιτικός Μηχανικός με μετεκπαίδευση στα Οικονομικά και Διοίκηση Έργων από τα πανεπιστήμια Swansea University, City University, University College London (UCL)

Διετέλεσα Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα, Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Διαχείριση των Απορριμμάτων, Μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.) με αρμοδιότητα τη Διεύθυνση Διάθεσης Απορριμμάτων και Αποκαταστάσεων.

Απελευθερώθηκαν, με τη συμβολή μου, πάνω από 15.000.000€ από τα Κοινοτικά Προγράμματα, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και τον Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, για τα αντιπλημμυρικά έργα και τους Παιδικούς Σταθμούς της Ηλιούπολης, έργα που υλοποιήθηκαν πρόσφατα.

Διετέλεσα Μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και Μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης.

Συμμετείχα ως Μέλος της Εθνικής Ομάδας Αντισφαίρισης κάτω των 18 ετών και Μέλος της Διασυλλογικής Ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης για πάνω από 15 χρόνια.

Γιαννόπουλος Θεμιστοκλής (Θέμης)

Παράλληλα με την ενασχόλησή μου με τον Συνδικαλισμό, ασχολούμαι με τα κοινά του Δήμου μας και συγκεκριμένα:

. 2001 – 2005 μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας.

. 2000 έως 2010 Μέλος και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού.

. Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στην περίοδο 2006 έως 2010.

. 2010 έως 2015 Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού.

. Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στην περίοδο 2014 έως σήμερα.

. 2016 έως 2017 Πρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού.

. 2017 έως σήμερα Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη (Αγία Μαύρα). Κατάγομαι από το Βασιλικό Μεσσηνίας. Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά.

Εργάζομαι ως Προϊστάμενος Τμήματος μεγάλης Πολυεθνικής Ασφαλιστικής Εταιρείας (ERGO Α.Ε.).
Σπούδασα πληροφορική στην Εταιρεία CIC, Λογιστική στο ΕΛΚΕΠΑ και ξένες γλώσσες Αγγλικά – Γαλλικά.

Από το 1992 έως σήμερα ασχολούμαι με τον Συνδικαλισμό στον χώρο των Ασφαλιστικών Εταιρειών και εκλέγομαι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων, καθώς και Σύνεδρος σε όλα τα Συνέδρια του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ).

Γρηγορέας Ιωάννης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Γεννήθηκα στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, είμαι 52 ετών.

Η οικογένεια μου είχε ψησταριά-ταβέρνα αλλά και ζαχαροπλαστείο οπου εργαζόμασταν απο μικροί με τον αδερφό μου Θεόδωρο και παράλληλα σπουδάζαμε και κάναμε πρωταθλητισμό.

Είμαι Καθηγητής φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την πυγμαχία.

Διακρίσεις που έχω κερδίσει:

1990 1ος Βαλκανιονίκης

1991 3ος Μεσογειονίκης

1988 5ος Παγκόσμιος C.I.S.M.

1984 – 1997 1ος – 2ος Πανελληνιονίκης με τον Ε.Γ.Σ. απο το 1983

Είμαι ενεργός προπονητής πυγμαχίας στην Ακαδημία Αθλημάτων, Αρχιμήδους 53 και εργάζομαι ως γυμναστής στον ΟΠΑΝΔΑ.

 

Προβλήθηκε 3942 φορές