Τάσος Ευσταθίου
''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά''

Καρανδρέας Παναγιώτης

Γεννήθηκα το 1952 και κατοικώ στην κάτω Ηλιούπολη από το 1967. Είμαι παντρεμένος με την Βάγια Γκάλη και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Γιάννη φοιτητή επί πτυχίο – ιδιωτικό υπάλληλο και τον Κωνσταντίνο, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ – ιδιωτικό υπάλληλο. Ασχολήθηκα επαγγελματικά με το εμπόριο υαλοπινάκων από το 1973.

Το 2006 εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με Δήμαρχο τον Γιάννη Αναγνώστου – Νέα Δημοτική Κίνηση διατελώντας αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού το 2007-08 και Πρόεδρος από το 2008 έως το 2010.

Σε όλη μου τη σταδιοδρομία αφιερώθηκα στη νεολαία και στις εκδηλώσεις – δράσεις που αφορούν τον αθλητισμό.

Τσουκαλάς Ανδρέας

Κατάγομαι και γεννήθηκα σε ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας. Ζω 25 χρόνια στην Ηλιούπολη. Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπαμπίλη και έχω δυο κόρες, την Ευθυμία 26 ετών οδοντίατρο, και την Παναγιώτα 23 ετών φυσιοκοθεραπεύτρια.

Έχω 25ετή συνεχή δράση και συμμετοχή στο κοινά, από διαφορετική θέση κάθε φορά, σε σωματεία, οργανώσεις, και συλλόγους της πόλης μας, αλλά και αλλού.

Κόκλας Παναγιώτης

Τεχνικός Ανελκυστήρων

Μέλος του Π.Α.Ο.Δ. Ηλιούπολης

Μέλος της Επιτροπής Ισότητας

Εθελοντικό μέλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ

Μέλος των Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Βουτζά

Εθελοντική δράση στη Πολιτική Προστασία. Ε.Π.Ο.Μ.Ε.Α

Κουρής Μιχάλης

Γεννήθηκε στο Βύρωνα και κατοικεί στην Ηλιούπολη από το 1960. Η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία (Δημητσάνα). Έχει δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Άννα, 37 και 32 ετών αντίστοιχα. Διατηρεί στην Ηλιούπολη από το 1978 Τεχνικό Ηλεκτρικών εφαρμογών.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Ν. Δημοκρατίας Ηλιούπολης, Αντιπρόεδρος στην ΔΕΚΕΗΛ και στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ηλιούπολης.

Ασχολείται από το 1980 με τα κοινά της πόλης, ΑΓΑΠΑΕΙ την Ηλιούπολη και έχει τη δύναμη και την πείρα να προσφέρει σε αυτήν διότι γνωρίζει τα προβλήματά της και έχει προτάσεις για την λύση τους. Από το 2014 είναι Δημοτικός Σύμβουλος με τον Τάσο Ευσταθίου.

Ταμβάκος Δημήτριος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη από γονείς Ηπειρώτες. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο κόρες – χειρουργό οδοντίατρο και φαρμακοποιό – απόφοιτες του Καποδιστριακού Αθηνών. Απόφοιτος κι εγώ της Οδοντιατρικής Σχολής των Αθηνών το 1980, υπηρέτησα τη θητεία μου ως έφεδρος ανθυπίατρος και απο το 1982 εργάζομαι ανελλιπώς ως Χειρούργος Οδοντίατρος στην Ηλιούπολη. 

Προβλήθηκε 2261 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.