Κοκοτίνης Χρήστος
ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη

Αγγέλη Μαρία

Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη και μεγάλωσε στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου και κατοικεί. Τελείωσε με επιτυχία το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης αριστεύοντας στο μάθημα των μαθηματικών στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών με εισήγηση του οποίου συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τη Μαθηματική Εταιρεία και το μαθηματικό περιοδικό «Μικρός Ευκλείδης».

Δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής παιδείας από τα φοιτητικά της χρόνια ενώ για πάνω από 15 χρόνια διευθύνει και διδάσκει από κοινού με την αδερφή της Γιώτα Αγγελή στην ιδιόκτητη επιχείρηση «Φροντιστήρια Αγγελή Ο.Ε.» καταγράφοντας πολλαπλές και αξιοσημείωτες επιτυχίες στην εξεταστική πορεία των μαθητών της στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Έχει παντρευτεί τον Μηχανικό Γιάννη Δημητρακόπουλο και είναι μητέρα του Σταμάτη 13 ετών, μαθητή του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.

Ασβεστάς Δημήτρης

 

Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη το 1960

Παντρεμένος με την Αντωνία Λιώρη έχουμε δύο παιδιά την Δέσποινα και τον Σταύρο.

Απόφοιτος νυχτερινού γυμνασίου (ΒΑΡΙΩΤΗ) και της σχολής διακοσμητικών εικαστικών τεχνών ΒΑΚΑΛΟ .

Επαγγελματίας βιοτέχνης στο χώρο της κατεργασίας του ξύλου

Από σπουδαστής συμμετέχω στους κοινωνικούς αγώνες από τις γραμμές της αριστεράς.

Συνδικαλιστής στο χώρο των επαγγελματοβιοτεχνών για πολλά χρόνια, στους συλλόγους γονέων και στις κινηματικές δράσης που αναπτύχθηκαν στην πόλη μας.

Δραστηριοποιούμαι ανελλιπώς στην δημοτική μας κίνηση. Δημοτικός σύμβουλος

Κονδύλης Απόστολος

Γεννήθηκα το 1982 και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη. Είμαι απόφοιτος του 2ου Λυκείου Ηλιούπολης, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με μεταπτυχιακές σπουδές Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο του Bath στην Αγγλία. Διατηρώ μαζί τον Γιάννη Μελαχροινούδη λογιστικό γραφείο στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης. Ο πατέρας μου Κώστας, είχε καταγωγή από την κοινότητα Βουτσαρά Αρκαδίας , ενώ η μητέρα μου Στέλλα κατάγεται από το Νεοχώρι Καρδίτσας. Από τα φοιτητικά μου χρόνια είμαι ενταγμένος σε κοινωνικά και πολιτικά κινήματα. Είμαι παντρεμένος με την Άννα και έχουμε 2 παιδιά.

Χρυσουλάκης Φώτιος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο της Κρήτης. Ζει και εργάζεται στην Ηλιούπολη. Σπούδασε Παιδαγωγικά και Κοινωνιολογία. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική του Παιδαγωγικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Είναι Διδάκτορας Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στον τομέα της Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης, με Υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση. Είναι για 25 χρόνια εκπαιδευτικός. Εργάζεται ως Κοινωνιολόγος – καθηγητής στη Β/θμια Εκπαίδευση σε σχολεία της Ηλιούπολης. Είναι έγγαμος με την εκπαιδευτικό Βάσω Γεωργιοπούλου και έχει δυο παιδιά, τον Ανδρέα και τον Ορφέα. Έχει πιστοποιημένες γνώσεις Αγγλικών, Μουσικής και Η/Υ. Οι δραστηριότητές του έχουν να κάνουν με επιστημονικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά, πολιτικά, οικολογικά και πολιτιστικά θέματα. Από το 2011 ως σήμερα είναι Διευθυντής στο 4ο Λύκειο Ηλιούπολης. Από το 2014 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής μας κίνησης και ασχολείται κυρίως με θέματα που αφορούν στην παιδεία, τα σχολεία και τη νέα γενιά. 

Προβλήθηκε 1946 φορές