Αραμπατζής Γαβριήλ
Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ

Αμουργιανός Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Αμουργιανός είναι οπτικός, ζει και εργάζεται στην Ηλιούπολη και διατηρεί κατάστημα οπτικών από το 1974.

Ανέπτυξε έντονη κοινωνική δραστηριότητα ως ενεργός πολίτης στο δήμο μας, έχοντας πάντα επίγνωση των αναγκών αλλά και των υποχρεώσεων απέναντι στο δημότη.

Έχοντας ως αρχή του την αγάπη για το συνάνθρωπο και το δήμο μας, προσπαθεί, πάντα με σεβασμό και ευαισθησία, να ακούει, να αφουγκράζεται και να υπερασπίζεται την αγωνία και τις ανησυχίες των συμπολιτών.

Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης και πρόεδρος της ΔΕΚΕΗΛ.

Αθανασίου Αθανάσιος

Ο Θανάσης Αθανασίου γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα και από τότε είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Τελείωσε το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης και έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο στρατό ξηράς(ΜΧ).

Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αυτή την περίοδο εργάζεται ως σύμβουλος σε πολυεθνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής. Μιλά άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει διατελέσει:

– Πρόεδρος του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου της σχολής Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής,
– Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής,
– Μέλος του Δ.Σ. της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης,
– Τακτικό Μέλος στο Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Π.A.Ο.Δ.ΗΛ.

Το 2014 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος με το συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά».

Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ εκλέχθηκε στην πρώτη θέση του Δ.Σ. της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης και ανέλαβε τα καθήκοντα της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

Καραχάλιου Αλεξάνδρα (Άντα)

Η Αλεξάνδρα (Άντα) Καραχάλιου μεγάλωσε και κατοικεί στην Ηλιούπολη. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Αθήνας, Τμήμα Λογιστικής, και κατέχει μεταπτυχιακό Δημόσιας και Οικονομικής Πολιτικής του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Από το 1991 εργάζεται στο Yπουργείο Oικονομικών και αργότερα στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Eίναι μητέρα μίας κόρης 26 χρονών. 

Προβλήθηκε 1011 φορές