Στασινόπουλος Απόστολος
ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο Αποστόλης Στασινόπουλος είναι γεννημένος το 1993.

Είναι τελειόφοιτος του τμήματος εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Αρθογραφούσε συστηματικά σε έντυπα και διαδικτυακούς ιστότοπους ενώ άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί στην Εφημερίδα των Συντακτών και στα Ενθέματα της Αυγής.

 

Μανιάτης Πέτρος
ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Μανιάτης Πέτρος, 33 ετών, κατοικώ στην Αγ. Μαρινα Ηλιούπολης από το 2013.

Γεννήθηκα κ μεγάλωσα στην Κυλλήνη Ηλείας.

Σπούδασα στην ΑΣΟΕΕ όπου από το πρώτο μου έτος το 2003 ,ασχολήθηκα με τα ζητήματα του φοιτητικού κινήματος μέσα απτις γραμμές της Ενιαιάς Ανεξάρητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ) .

Το 2005 διετέλεσα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του φοιτητικού συλλόγου Σωτήρης Πέτρουλας, ενώ συμμετείχα σε όλες τις εξάρσεις του φοιτητικού κινήματος ενάντια στον Νόμο Πλαίσο κ την αναθεώρηση του άρθρου 16 την διετία 2006-2007 όντας μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικου Συνελέυσεων κ Καταλήψεων.

Εργάζομαι ως μισθωτός λογιστής , είμαι μέλος της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Πειραιά-Αττικής στην οποία διετέλεσα και μέλος του ΔΣ για δύο θητείες.

Σόφης Γεώργιος
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ σταθερά για πάνω από 20 χρόνια παρεμβαίνει στις δημοτικές εκλογές της Ηλιούπολης έχοντας εκλέξει και δημοτικό σύμβουλο στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις.

Προβλήθηκε 2124 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.