Συναγερμός στην Παραλιακή - Φόβος για διαρροή φυσικού αερίου

Στα πέριξ 06 Ιουνίου 2019

Επί ποδός η Τροχαία έχει κλείσει τον δρόμο της νέας παραλιακής λεωφόρου καθώς υπάρχει ανησυχία για διαρροή φυσικού αερίου.

Συναγερμός στην Νέα Παραλιακή λεωφόρου, λόγω πιθανής διαρροής φυσικού αερίου.

Εργάτες που πραγματοποιούσαν έργα οδοποιίας ενδέχεται να προκάλεσαν ρήγμα σε αγωγό στο ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η Τροχαία έχει κλείσει τον δρόμο και θα κλείσει και το αντίθετο ρεύμα προς Γλυφάδα για λόγους ασφαλείας.

www.athensvoice.gr 

Προβλήθηκε 1566 φορές

Πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί: 12χρονη εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ μέσα σε λεωφορείο, στη Βάρης–Κορωπίου

Μόνη, τρομοκρατημένη και σε πλήρη αποπροσανατολισμό βρέθηκε μια 12χρονη μέσα σε αστικό λεωφορείο στη Λεωφόρο Βάρης–Κορωπίου το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Καλλιθέα: Χειροπέδες σε καθηγήτρια που πουλούσε ναρκωτικά σε μαθητές - Εντοπίστηκαν συσκευασίες νάιλον και ποσότητα κάνναβης

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν περίεργες κινήσεις δύο ατόμων σε πάρκο της περιοχής, έπειτα από έλεγχο διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μαθητή και καθηγήτρια, μέσα στην τσάντα της οποίας βρέθηκαν ναρκωτικά

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.