Κώστας Σεφτελής
 
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!
 
Με αξιοπρέπεια και μεγάλο αγώνα πορεύτηκε το δρόμο της ζωής της. 
 
Δρόμος δύσβατος  και ιδιαίτερα επώδυνος για έναν άνθρωπο που οι γονείς της τη μεγάλωσαν με πολύ αγάπη, αλλά δεν την προετοίμασαν για τις δυσκολίες της ζωής της. 
 
Παρόλα αυτά άντεξε, αγωνίστηκε γιατί πάνω από όλα ήταν ΜΑΝΑ. 
 
Αγάπησε τα παιδιά της όσο τίποτα στον κόσμο. Πάντα φρόντιζε για το καλό μας, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με τη δική της λογική και κυρίως με το ένστικτο. 
 
Τη μέρα που στη γενέτειρα της, την Ανεμώτια της Λέσβου, ξεκινούν τον εορτασμό του Σωτήρος, άφησε την τελευταία της πνοή στα 87 της χρόνια. 
 
Οι τελευταίες της λέξεις «αγάπη μου», «καμάρι μου» θα μας συνοδεύουν στο υπόλοιπο της ζωής μας όπως και η μνήμη του πατέρα μας. 
 
Μάνα, ο Στράτος κι εγώ, πάντα θα σε ευγνωμονούμε!
 

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης, την Τετάρτη 7/8/2019, στις 13:00. 

Προβλήθηκε 567 φορές

Απάντηση στην Μαχόμενη Ηλιούπολη από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Διαβάζοντας την ανάρτηση σας ''Όλα στο φως, οι δημότες πρέπει να τα ξέρουν όλα''- Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 παρατήρησα στην παράγραφο 9, για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος & του προϋπολογισμού 2020 του δήμου, ότι αναφέρεστε στις προκλητικές δαπάνες του δήμου για την κατασκευή τριών αναρριχητικών πιστών, ενώ προέχουν ουσιαστικότερες δαπάνες για τους δημότες.

Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου

Στις 6 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή . Ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" , κ. Γαβριήλ Αραμπατζής παρακολούθησε την συνεδρίαση της επιτροπής.

ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη: ''Λευκές Νύχτες για εργοδότες και δημάρχους. Μαύρες για τους εργαζόμενους''.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 28.11 συζητήθηκε μεταξύ άλλων η έγκριση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για το έτος 2020, όπου έγινε λόγος για έναν ακόμα πετσοκομμένο προϋπολογισμό πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις επιταγές της κυβέρνησης και της Ε.Ε,...