Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διακινούσαν ναρκωτικά σε διάφορες της Αττικής.
 
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο της δράσης της για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων διακίνησης ναρκωτικών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και διασταύρωση στοιχείων, πιστοποίησε τη δράση εγκληματικού κυκλώματος στη διακίνηση ναρκωτικών, ταυτοποίησε τα μέλη του καθώς και τους ρόλους τους (αποθήκευση, νόθευση, εμπορία-διακίνηση) ενώ εντοπίσθηκαν και οι χώροι αποθήκευσης-απόκρυψης των ναρκωτικών.
 
Κατόπιν των ανωτέρω, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, συνελήφθησαν στις 19-9-2019, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Άγιο Δημήτριο, Αιγάλεω και Αθήνα), τέσσερα (4) μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 43 και 50 ετών και δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 36 και 40 ετών.
 
Ως προς τη δομή της οργάνωσης, αρχηγός ήταν ο 36χρονος, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την εύρεση των ποσοτήτων ναρκωτικών, την νόθευση, τον συντονισμό των πωλήσεων και την καθοδήγηση των υπόλοιπων μελών.
 
Τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος, ήταν επιφορτισμένα με την αποθήκευση, απόκρυψη και διακίνηση των ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ συμπληρωματικά ο 50χρονος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ως επαγγελματίας οδηγός (αυτοκινητιστής), προέβαινε στη μεταφορά και διακίνηση των ναρκωτικών, με τη χρήση του Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτου του (ταξί).
 
Έπειτα από έρευνες σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
 • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -19- κιλών και -306- γραμμαρίων
 • Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -540- γραμμαρίων
 • -1,7- γραμμάρια MDMA
 • Ποσότητα νοθευτικής ουσίας βάρους -505- γραμμαρίων
 • Δύο (2) πιστόλια εκ των οποίων το ένα replica
 • Φυσίγγια
 • Το χρηματικό ποσό των -4.140- ευρώ
 • Τέσσερις (4) ζυγαριές ακριβείας
 • Εννέα (9) κινητά τηλέφωνα
   Δύο (2) αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα ΤΑΞΙ

 

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Ενημέρωση από Ελληνική Αστυνομία

Προβλήθηκε 298 φορές
Συμβόλαιο θανάτου στη Νέα Ιωνία: Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πρόκειται για ένα 58χρονο άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε καντίνα, στη συμβολή των οδών Ιφιγένειας και Τατοΐου, στη Νέα Ιωνία και έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς το βράδυ του Σαββάτου.