Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη επισκέφτηκε ο Δρ. Ευθύμης Λ. Λέκκας, Καθηγητής Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και επίσης Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας.
Κατά την συνάντηση έγινε διεξοδική συζήτηση για τον δευτεροβάθμιο αντισεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων της πόλης, την ανάγκη έντασης προσπαθειών αναζήτησης χρηματοδότησης για τον σκοπό αυτό και την πραγματοποίηση ενημερωτικών σεμιναρίων αντισεισμικής προστασίας σε μαθητές, προσκόπους και εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας του Δήμου μας.
Στην συνάντηση παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παν. Βιδάλης και ο κ. Γιώργος Παπατριανταφύλλου σύμβουλος του κ. Λέκκα.
Ενημερώνουμε τους Δημότες & Κατοίκους του Δήμου Ηλιούπολης ότι από 01-05-2025 ξεκινάει η αντιπυρική περίοδος του έτους 2025 και θα λήξει στις 31-10-2025.