Συνελήφθη 21χρονος για διαρρήξεις καταστημάτων ΟΠΑΠ στον Άλιμο

Στα πέριξ 21 Νοεμβρίου 2019

Ενας 21χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από αναζητήσεις, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει δύο καταστήματα ψυχαγωγικών παιγνίων στον Άλιμο.

dytikesmaties

Ειδικότερα και μετά από έρευνα του τμήματος ασφαλείας Αλίμου, εξακριβώθηκε ότι ο 21χρονος εντόπιζε καταστήματα ψυχαγωγικών παιγνίων στον Άλιμο και μετά από θραύση των υαλοπινάκων προσόψεως, αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και δελτία τυχερών παιγνίων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κουκούλα τύπου full face καθώς και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, το οποίο είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν επιπλέον τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε καταστήματα ψυχαγωγικών παιγνίων στον Άλιμο.

Ο 21χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Προβλήθηκε 641 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.