Ενας 21χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από αναζητήσεις, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει δύο καταστήματα ψυχαγωγικών παιγνίων στον Άλιμο.

dytikesmaties

Ειδικότερα και μετά από έρευνα του τμήματος ασφαλείας Αλίμου, εξακριβώθηκε ότι ο 21χρονος εντόπιζε καταστήματα ψυχαγωγικών παιγνίων στον Άλιμο και μετά από θραύση των υαλοπινάκων προσόψεως, αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και δελτία τυχερών παιγνίων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κουκούλα τύπου full face καθώς και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, το οποίο είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν επιπλέον τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε καταστήματα ψυχαγωγικών παιγνίων στον Άλιμο.

Ο 21χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Προβλήθηκε 510 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.