Είναι πραγματικά πολύ σπουδαίο όταν οι δήμοι νοιάζονται για καθεμιά ξεχωριστή ομάδα κατοίκων τους.
Ακόμα και με τα βρέφη. Στο δήμο Αργυρούπολης- Ελληνικού τα βρέφη (μέχρι 3 ετών) μόλις απέκτησαν το δικό τους χώρο για παιχνίδι και σίγουρα οι μικροί αλλά και οι… μεγάλοι του δήμου είναι χαρούμενοι, αλλά και περήφανοι για την πρωτοβουλία του δήμαρχου και της ομάδας του.
 
Δίπλα από το μετρό Αργυρούπολης στη πλατεία βρίσκεται η νέα παιδική χαρά που είναι αποκλειστικά για βρέφη μέχρι 3 ετών.
“Ίσως μια από τις ωραιότερες παιδικές χαρές της Αττικής άνοιξε σήμερα για τους Δημότες μας στη πλατεία στο μετρό Αργυρούπολης.
Εσείς μας ζητήσατε παιδική χαρά αποκλειστικά για μωρά και εμείς το κάναμε πράξη. Ήδη η μία από τις δύο κατασκευάστηκε και είναι απλά πανέμορφη όπως μπορείτε να δείτε.
 

Εύχομαι τα μωρά μας να την απολαύσουν” έγραψε ο Δήμαρχος Αργυρούπολης- Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάντος στη σελίδα του στο facebook. 

www.infokids.gr

Προβλήθηκε 1404 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.