Ήττα για τους άνδρες του Γ.Σ.Η. (12η αγωνιστική - Α. ΕΣΚΑ)

Εντός των τειχών 24 Δεκεμβρίου 2019

Την Δευτέρα 23.12.2019 και ώρα 09.00 μ.μ. στο 2ο Λύκειο Αμαρουσίου η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Ηλιούπολης αντιμετώπισε και ηττήθηκε από το Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α. ΕΣΚΑ. (74-57)

Οι υπόλοιποι αγώνες

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ: 87-69

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: 68-60

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: 81-89

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ – ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.: 87-73

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ: 65-82

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ – ΚΑΛΑΘ/ΣΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 49-50 

Προβλήθηκε 706 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.