Πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στα Μελίσσια, καθώς έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Καλαμπόκη και Δημοκρατίας στα Μελίσσια Αττικής. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, υπήρχε ένα εγκλωβισμένο άτομο στον 1ο όροφο, το οποίο απεγκλωβίστηκε και παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τέσσερα άτομα είναι εγκλωβισμένα στον 2ο όροφο κι έχουν πάει στην πίσω πλευρά των διαμερισμάτων για να μην εισπνέουν τους καπνούς, ενώ γίνονται προσπάθειες να τους βγάλουν από το κτίριο.

www.ethnos.gr 

Προβλήθηκε 444 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).