Από τον επόμενο μήνα οι Δημότες της πόλης θα αποκτούν ηλεκτρονικά, πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση μη οφειλής ΤΑΠ, ενώ σταδιακά θα προστεθούν και τα υπόλοιπα πιστοποιητικά.

Αυτό θα γίνεται εύκολα και γρήγορα με την χρήση των κωδικών, που διαθέτει κάθε πολίτης στο «Τaxisnet», μέσα από την ειδική εφαρμογή «CityCertify» της πλατφόρμας “IntelligentCity”, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης.

Με την νέα αυτή ψηφιακή υπηρεσία, ο Δημότης θα υποβάλλει ηλεκτρονικά την αίτηση για την έκδοση του εγγράφου που τον ενδιαφέρει, αυτό θα αναρτάται στο λογαριασμό του και από εκεί θα το «κατεβάζει» στον υπολογιστή του, από όπου θα μπορεί να το εκτυπώσει ή να το προωθήσει εκεί που πρέπει.

Αυτή η καινοτομία αυξάνει την ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης του πολίτη, αφού δεν θα απαιτείται να μεταβεί ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός του στο Δημαρχείο ή στο ΚΕΠ.

Η εξυπηρέτηση από απόσταση και η ελαχιστοποίηση του χρόνου απόκρισης των υπηρεσιών αποτελούν τους δύο βασικούς άξονες προτεραιότητας διεύρυνσης της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Ηλιούπολης, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του μοντέλου διοίκησης και την βελτίωση της καθημερινότητας του Δημότη, σε μια σύγχρονη έξυπνη πόλη.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 1569 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.