Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 13 Φεβρουάριου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114), σύμφωνα με την παρ.1 άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18 με θέματα:

1. Συζήτηση σχετικά με την προγραμματική σύμβαση με το ΤΕΙ Κρήτης
2. Συζήτηση για τον Οικονομικό απολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» 2011-2019
3. Συζήτηση για τον Οικονομικό απολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» 2011-2019
4. Λήψη απόφασης καθορισμού περιεχομένων προκήρυξης για την πλήρωση θέσης Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης (άρθρο 77 Ν.3852/10)
5. Λήψη απόφασης για την δημιουργία Θερμοκοιτίδας (νέων νεοφυών) επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε.Α
6. Παραχωρήσεις ή μη σχολικών χώρων σε φορείς του Δήμου από το Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης»
7. Παραχωρήσεις ή μη σχολικών χώρων σε φορείς του Δήμου από το Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης»
8. Κίνηση διαδικασιών για την μίσθωση ακινήτων για τη στέγαση του Κέντρου Νεότητας και Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ηλιούπολης
9. Έγκριση απαιτούμενης εξειδίκευσης πίστωσης, για τον «Εορτασμό των Εθνικών Επετείων της 25ης Μαρτίου 1821 και 28ης Οκτωβρίου 1940 για το έτος 2020»,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου203του Ν. 4555/2018.
10. Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις
11. Πρόσκληση της ΕΥΔΕΠ ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020 (ΕΣΠΑ) με κωδικό ΑΤΤ104 και τίτλο «Τεχνική Βοήθεια Υποστήριξης ΟΤΑ Α Βαθμού για την επικαιροποίηση Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων» - Αποδοχή των όρων της χρηματοδότησης και έγκριση υποβολής αιτήματος ένταξης του Δήμου.
12. Έγκριση πρόσληψης ασκούμενων δικηγόρων στο Δήμο
13. Έγκριση ή μη τοποθέτησης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ηλιούπολης
14. Τροποποίηση της 298/2017 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στην τοποθέτηση κόκκινων κάδων για την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης ενδυμάτων και υποδημάτων
15. Μετατόπιση περιπτέρου από Μαρίνου Αντύπα 20 στην Μαρίνου Αντύπα 2.

 

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Συμβουλίου


Σταύρος Γεωργάκης 

Προβλήθηκε 251 φορές

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ''

Οι εθελοντές φροντιστές των αδέσποτων της Ηλιούπολης, άρχισαν ήδη από χθες να εφοδιάζονται από τον Δήμο Ηλιούπολης με το απαραίτητο έγγραφο μετακίνησης, για να ασκήσουν ελεύθερα την εθελοντική τους δράση.

Η υγειονομική απειλή του κορονοϊού αποτελεί, για τη δημοτική μας παράταξη, θέμα που υπερβαίνει τις οποίες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τη δημοτική αρχή.

Επιστολή 9 Δημάρχων προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ, Για πρώτη φορά στη χώρα μας βιώνουμε αυτήν την πρωτόγνωρη κρίσιμη κατάσταση και καλούμαστε να πειθαρχήσουμε σε μέτρα δύσκολα, αλλά αναγκαία για να νικηθεί αυτή η αόρατη απειλή του κορωνοϊού.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': ''ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ''

Η πολιτική όλων των κυβερνήσεων και της ΕΕ που αντιμετωπίζει την Υγεία ως εμπόρευμα, αποδεικνύεται σήμερα με δραματικό τρόπο ότι είναι επικίνδυνη για το ύψιστο αγαθό της ζωής και της υγείας του λαού.