«Ως Νέα Δημοκρατία καλούμε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν, να εγγραφούν στην ειδική πλατφόρμα, για την ενίσχυση του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" σε κάθε δήμο της χώρας», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, στην εκπομπή «Από τις έξι», στην ΕΡΤ1.

Από dytikesmaties

Αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του κόμματος να καλέσει συμπολίτες μας, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν τις δημοτικές δομές του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». «Υπάρχει σε κάθε δήμο ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που είναι ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι δυσκολεύονται να βγουν στο δρόμο αυτές τις μέρες.

Οπότε καλούμε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, της ΟΝΝΕΔ και ευρύτερα την κοινωνία να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους στο δήμο κατοικίας τους.

Η Νέα Δημοκρατία κάθε Παρασκευή θα δίνει αυτά τα στοιχεία στην ΚΕΔΕ, ώστε να διοχετεύονται στους δήμους και μετά οι κατά τόπους δομές του ”Βοήθεια στο σπίτι” να συνεννοούνται με τους εθελοντές για να τους εντάξουν στις δραστηριότητές τους.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε μόλις χθες και ήδη έχουν εγγραφεί 500 άνθρωποι.»

Συνεχίζοντας τόνισε, ότι «η Νέα Δημοκρατία βάζει κι αυτή τις δυνάμεις της στη διάθεση της κοινωνίας. Η αντιμετώπιση του κορονοϊού μας αφορά όλους.

Όλοι πληττόμαστε υγειονομικά και οικονομικά από αυτή την πανδημία και όλοι μαζί θα την ξεπεράσουμε. Εξάλλου το μήνυμα της ημέρας είναι ότι εμείς οι Έλληνες ενωμένοι πάντα κερδίζουμε».

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία πάντα απευθύνεται σε όλη την κοινωνία. «Εμείς έχουμε χρέος πρώτα και κύρια να κινητοποιήσουμε τα μέλη μας.

Από κει και πέρα, η πλατφόρμα πραγματικά είναι ανοιχτή σε κάθε συμπολίτη μας που θέλει να εγγραφεί, χωρίς κάποια δέσμευση προς τη Νέα Δημοκρατία.

Είναι μία εθελοντική πρωτοβουλία. Η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί ως κόμβος να μαζέψει τα στοιχεία και να τα διοχετεύσει στους δήμους.

Η επικοινωνία θα γίνει από τους δήμους και όχι από τη Νέα Δημοκρατία.» 

Προβλήθηκε 413 φορές
Εξαφάνιση 18χρονου από Ραφήνα

Τα ίχνη του Παντελή Καπανιάρη χάθηκαν στις 8 Μαΐου και μία ημέρα αργότερα ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» που προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του