📢 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
📌 Κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της 14/5/2020, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη επιστολής του Δημάρχου Αλίμου, σύμφωνα με την οποία προκρίνει την χωροθέτηση διαδημοτικού κοιμητηρίου στον Υμηττό, με ταυτόχρονη απομάκρυνση του ΚΥΤ.
 
ℹ️ Επιπλέον, στη διάρκεια μάλιστα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε πως δεν αντιτίθεται σε μια τέτοια ιδέα.
 
 Εύλογα όμως γεννώνται κάποια ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν άμεσα:
 
👉 Γιατί ο Δήμαρχος αποφάσισε να κινηθεί με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να ενημερώσει κανέναν για ένα μεγάλο ζήτημα που αφορά την πόλη μας, φέρνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο μπροστά σε τετελεσμένα, ενώ έχει στα χέρια του την επιστολή από τις 7 Μαΐου; Από ποιον και πότε έχει ξεκινήσει αυτή η εν κρυπτώ διαβούλευση;
 
👉 Τι διαβεβαιώσεις έχει λάβει και τι διαβεβαιώσεις έχει αντίστοιχα προσφέρει ο Δήμος για να προχωρήσει το εν λόγω σχέδιο;
 
 Μπορεί η πρόταση να αντέξει σε αυτά καθώς και σε πολλά άλλα σοβαρά ερωτήματα, τα οποία εκ των πραγμάτων τίθενται;
 
👉 Εν όψει λοιπόν αυτών των εξελίξεων, ζητούμε το αυτονόητο.
 
 Την άμεση διεξαγωγή έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για την ενημέρωση όλων των παρατάξεων και των δημοτών.
 
⚠️ Η συζήτηση αυτή είναι πολύ σοβαρή για να διεξάγεται με εκατέρωθεν συνεννοήσεις πίσω από κλειστές πόρτες.
 
Το Γραφείο Τύπου,

ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη 

Προβλήθηκε 695 φορές

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.