Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 14χρονης από την περιοχή του Βύρωνα

Στα πέριξ 12 Ιουνίου 2020

Η περιπέτεια της 14χρονης Αντριάννας Μ. έληξε σήμερα 12 Ιουνίου, πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Αντριάννα Μ. σύμφωνα με «To Χαμόγελο του Παιδιού», βρέθηκε στην περιοχή του Παγκρατίου χάρη στην παρατηρητικότητα αστυνομικού από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία.

Η Αντριάννα Μ. είναι καλά στην υγεία της και «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αντριάννα Μ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι, η 14χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 3 Ιουνίου από την περιοχή του Βύρωνα Αττικής και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση στις 9 Ιουνίου. 

πηγή

Προβλήθηκε 1281 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία