Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 14χρονης από την περιοχή του Βύρωνα

Στα πέριξ 12 Ιουνίου 2020

Η περιπέτεια της 14χρονης Αντριάννας Μ. έληξε σήμερα 12 Ιουνίου, πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Αντριάννα Μ. σύμφωνα με «To Χαμόγελο του Παιδιού», βρέθηκε στην περιοχή του Παγκρατίου χάρη στην παρατηρητικότητα αστυνομικού από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία.

Η Αντριάννα Μ. είναι καλά στην υγεία της και «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αντριάννα Μ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι, η 14χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 3 Ιουνίου από την περιοχή του Βύρωνα Αττικής και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση στις 9 Ιουνίου. 

πηγή

Προβλήθηκε 1329 φορές

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια