Από νωρίς το πρωί, με συνεργεία του ΣΠΑΥ, καθαρίζουμε την αναδασωμένη περιοχή του Υμηττού, απομακρύνοντας δεκάδες τόνους από μπάζα, σκουπίδια και επικίνδυνα αντικείμενα που επιβαρύνουν το περιβάλλον και αποτελούν κίνδυνο δασικής πυρκαγιάς.

Η υπόσχεση μας να ξαναπρασινίσουμε και να θωρακίσουμε τον Υμηττό μας παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ και αποδεικνύεται με πράξεις.

Στο σημείο βρέθηκε επιτελείο του Σ.Π.Α.Υ., ενώ το παρών από τον Δήμο Γλυφάδας έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Τσαμπίρας.

Οι εργασίες πρόληψης θα συνεχιστούν δυναμικά και τις επόμενες ημέρες.

Όλοι μαζί με κοινό στόχο, την προστασία και την αναγέννηση του Υμηττού μας.

#Υμηττός365 #ΣΠΑΥ #αναγέννηση_υμηττός 

Φωτογραφίες (εδώ)

Προβλήθηκε 531 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.