Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού από τον ΣΠΑΥ αυτή τη στιγμή στην Άνω Γλυφάδα.

Στα πέριξ 15 Ιουνίου 2020

Από νωρίς το πρωί, με συνεργεία του ΣΠΑΥ, καθαρίζουμε την αναδασωμένη περιοχή του Υμηττού, απομακρύνοντας δεκάδες τόνους από μπάζα, σκουπίδια και επικίνδυνα αντικείμενα που επιβαρύνουν το περιβάλλον και αποτελούν κίνδυνο δασικής πυρκαγιάς.

Η υπόσχεση μας να ξαναπρασινίσουμε και να θωρακίσουμε τον Υμηττό μας παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ και αποδεικνύεται με πράξεις.

Στο σημείο βρέθηκε επιτελείο του Σ.Π.Α.Υ., ενώ το παρών από τον Δήμο Γλυφάδας έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Τσαμπίρας.

Οι εργασίες πρόληψης θα συνεχιστούν δυναμικά και τις επόμενες ημέρες.

Όλοι μαζί με κοινό στόχο, την προστασία και την αναγέννηση του Υμηττού μας.

#Υμηττός365 #ΣΠΑΥ #αναγέννηση_υμηττός 

Φωτογραφίες (εδώ)

Προβλήθηκε 725 φορές

Άγιος Δημήτριος: Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες των γυναικών που εξέδιδε ο 42χρονος-  Η ανήλικη με τα 10 ραντεβού και οι βασανισμοί της εγκύου

Ο 42χρονος μαστροπός απειλούσε νεαρή κοπέλα ότι θα βλάψει τις γάτες της, εκμεταλλευόταν την ευαλωτότητα των θυμάτων του και τα εξανάγκαζε να πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες πορνό και να συνευρεθούν με τον ίδιο αλλά και με πελάτες

Θρίλερ στον Νέο Κόσμο: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα και διπλά τους μια καραμπίνα - Η γυναίκα έχει πυροβοληθεί στον θώρακα

Νεκροί βρέθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου με την γυναίκα να βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.