Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού από τον ΣΠΑΥ αυτή τη στιγμή στην Άνω Γλυφάδα.

Στα πέριξ 15 Ιουνίου 2020

Από νωρίς το πρωί, με συνεργεία του ΣΠΑΥ, καθαρίζουμε την αναδασωμένη περιοχή του Υμηττού, απομακρύνοντας δεκάδες τόνους από μπάζα, σκουπίδια και επικίνδυνα αντικείμενα που επιβαρύνουν το περιβάλλον και αποτελούν κίνδυνο δασικής πυρκαγιάς.

Η υπόσχεση μας να ξαναπρασινίσουμε και να θωρακίσουμε τον Υμηττό μας παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ και αποδεικνύεται με πράξεις.

Στο σημείο βρέθηκε επιτελείο του Σ.Π.Α.Υ., ενώ το παρών από τον Δήμο Γλυφάδας έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Τσαμπίρας.

Οι εργασίες πρόληψης θα συνεχιστούν δυναμικά και τις επόμενες ημέρες.

Όλοι μαζί με κοινό στόχο, την προστασία και την αναγέννηση του Υμηττού μας.

#Υμηττός365 #ΣΠΑΥ #αναγέννηση_υμηττός 

Φωτογραφίες (εδώ)

Προβλήθηκε 684 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.