Μήπως οι μαθητές των δημόσιων σχολείων είναι παιδιά άλλου Θεού από αυτόν του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΛΟΓΡΑΙΩΝ «Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ»;

Πότε οι δημοτικές αρχές της Ηλιούπολης θα αντιμετωπίσουν και τους μαθητές των δημοσίων σχολείων ισότιμα με τους μαθητές του Ιδρύματος "Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ";;;

Πρώτα ο Δήμος επί σειρά ετών επιτρέπει στο Εκπαιδευτήριο "Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ" να απαγορεύει την κυκλοφορία επί της οδού ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ μεταξύ των οδών ΑΡΚΑΔΙΟΥ & ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, "σφραγίζοντας" την οδό με αλυσίδες.

Νόμιμα ή όχι και υπό ποιες προϋποθέσεις ας μας απαντήσει ο Δήμος.

Στη συνέχεια επί της Λεωφ. Ελ.Βενιζέλου 128 -130 τοποθετούνται τρεις πινακίδες απαγορευτικού σήματος στάσης και στάθμευσης (Ρ40) επί των οποίων έχουν τοποθετηθεί ταμπελάκια σύμφωνα με τα οποία ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ "ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΤΟΡΟΣ".

Νόμιμα ή όχι ας μας απαντήσει ο Δήμος.

Μάλλον όμως τα υφιστάμενα σήματα πρέπει να είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ τοποθετημένα όλα αυτά τα χρόνια.

Γιατί ο Δήμος έχει κλειστά τα μάτια σε αυτή την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;

Παρανομία η οποία έχει ονοματεπώνυμο με αποδείξεις.

Αντί λοιπόν ο Δήμος να τιμωρήσει την παρανομία έρχεται στις μέρες μας ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ με την ΥΠ.ΑΡ. ΑΠΟΦ.: 42/2020 της αρμόδιας επιτροπής. ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ αποφασίζει (μειοψηφούντος του κ. Καρανδρέα)...

Εγκρίνει την τοποθέτηση απαγορευτικού σήματος στάσης και στάθμευσης (Ρ-40), επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 128-130 έμπροσθεν των εκπαιδευτηρίων «Θεομήτωρ» για τους μήνες από Σεπτέμβριο έως και Ιούνιο, και για τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως και Παρασκευή) και ώρες (7:30-14:30), για τη στάθμευση των σχολικών λεωφορείων και την εξυπηρέτηση των μαθητών.

Αν δεν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ τοποθετημένα τα υφιστάμενα, προς τί η νέα άδεια τοποθετησης;

ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Νομίζω ήρθε η ώρα να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι στον Δήμο μας γιατί στηρίζουν τόσα χρόνια αυτές τις διακρίσεις;

Επίσης τι προτίθενται να κάνουν ώστε και οι υπόλοιποι μαθητές να απολαμβάνουν την ίδια ασφάλεια έξω από τα σχολεία τους.

Εκτός αν η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί το ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

πηγή 

Προβλήθηκε 1133 φορές

Πάρτε θέση: Ενημερώστε τους δημότες με στοιχεία από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης.

Διαβάζουμε πάλι ότι ''φλέγεται'' ο Κεντρικός Τομέας - Υψηλό είναι το επιδημιολογικό φορτίο στο Δήμο Αθηναίων, το Βύρωνα, το Γαλάτσι, τη Δάφνη, του Ζωγράφου, την Ηλιούπολη, την Καισαριανή και τη Νέα Φιλαδέλφεια.