Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο - Βρέθηκε σορός γυναίκας κοντά στον Φλοίσβο

Στα πέριξ 30 Ιουνίου 2020

Ενα θρίλερ εξελίσσεται στο Παλαιό Φάληρο μετά τον εντοπισμό μιας 80χρονης γυναίκας αγνώστων στοιχείων, που βρέθηκε νεκρή το πρωί κοντά στη Δημοτική Πινακοθήκη, στον Φλοίσβο.

Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματά».

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ (www.newsit.gr)

 

Προβλήθηκε 797 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.