Εργατικό δυστύχημα στο Π. Φάληρο: Νεκροί δύο εργάτες ύστερα από πτώση αναβατορίου

Στα πέριξ 14 Ιουλίου 2020

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο, κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο εργάτες.

Το περιστατικό συνέβη όταν το αναβατόριο της οικοδομής στο οποίο βρίσκονταν πάνω, έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι δύο εργάτες της οικοδομής της οδού Τρίτωνος τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, λίγη ώρα αργότερα άφησαν την τελευταία τους πνοή.

πηγή 

Προβλήθηκε 1129 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.