Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Βούλα, στην οδό Ευελπίδων 32.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν από τις 21:30 στο πάρκινγκ έξω από το κατάστημα του φούρνου Ηπειρώτισσα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα, που είναι Ελληνας, δέχθηκε πυροβoλισμούς από τον συνεπιβάτη μηχανής, η οποία σταμάτησε δίπλα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και τα δύο άτομα φορούσαν κράνη.

Αμέσως μετά έφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στο σημείο υπάρχουν αίματα, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τους περισσότερους κάλυκες.

Το θύμα μεταφέρθηκε εν ζωή από φιλικό του πρόσωπο στο Ασκληπείο Βούλας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση .

Η 
αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

«Μια μηχανή με δυο άτομα έφυγε προς τη Βάρη»

Σύμφωνα με μαρτυρία πελάτη του καταστήματος... «εμείς τρώγαμε και ακούσαμε, ξαφνικά πυροβολισμούς. Δυο πυροβολισμοί στην αρχή, ακολούθησε παύση και μετά πολλοί πυροβολισμοι, 10-12. Τρομοκρατηθήκαμε με τη σύζυγό μου και πέσαμε κάτω, γιατί ήμασταν σε βεληνεκές που θα μπορούσε κάτι να συμβεί. Όταν σηκωθήκαμε, είδα μια μηχανή με δυο άτομα να φεύγει προς τα πάνω, προς τη Βάρη. Άκουσα ότι υπήρξε κι ένα τζιπ που έφυγε στην αντίθετη κατεύθυνση. Φορούσαν κράνη τα άτομα που βρίσκονταν στη μηχανή. Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 9. Άκουσα πως οι πυροβολισμοι  κατευθύνονταν προς ένα τζιπ, αλλά δεν το είδα. Είδα μόνο τη μηχανή να φεύγει. Δεν υπήρχαν κραυγές, φωνές, δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχε πολύς κόσμος στο μαγαζί εκείνη την ώρα. Η περιοχή αποκλείστηκε πολύ γρήγορα, η αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα, δεν είδα κάποιο ασθενοφόρο».

ipirotisa-1
ipirotisa-2
ipirotisa-3
ipirotisa-4
ipirotisa-5

πηγή

Προβλήθηκε 1057 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.