Καλλιθέα: Χτύπησε με τσεκούρι τη γυναίκα του - Τραυματίας και ο δράστης

Στα πέριξ 11 Αυγούστου 2020

Θρίλερ με επίθεση με τσεκούρι δέχτηκε στην Καλλιθέα μια γυναίκα. Την κυνηγούσε στο δρόμο στις 21.30 στην Καλλιθέα.

Άνδρας καταδίωξε στην οδό Σπάρτης με τσεκούρι μία γυναίκα και την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το kallitheaonline.gr η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση από τον σύζυγό της, οποίος στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο αντικείμενο.

Ο δράστης την κυνηγούσε στο δρόμο κρατώντας τσεκούρι στο κέντρο της Καλλιθέας. Ο άντρας κατάφερε με το τσεκούρι απανωτά χτυπήματα στην γυναίκα που φώναζε καλώντας σε βοήθεια.

Αιμόφυρτη έπεσε στο έδαφος, ενώ ο δράστης στη συνέχεια γύρισε το τσεκούρι στον εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία που έφτασε για να συλλάβει τον δράστη. Το ΕΚΑΒ, λίγα λεπτά αργότερα, παρέλαβε τη γυναίκα που φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της.

Και οι δύο έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ενώ διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να διαπιστωθούν τα αίτια του αιματηρού συμβάντος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ανδρόγυνο ή εν διαστάσει ζευγάρι.

πηγή 

Προβλήθηκε 820 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.