Θρίλερ με επίθεση με τσεκούρι δέχτηκε στην Καλλιθέα μια γυναίκα. Την κυνηγούσε στο δρόμο στις 21.30 στην Καλλιθέα.

Άνδρας καταδίωξε στην οδό Σπάρτης με τσεκούρι μία γυναίκα και την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το kallitheaonline.gr η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση από τον σύζυγό της, οποίος στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο αντικείμενο.

Ο δράστης την κυνηγούσε στο δρόμο κρατώντας τσεκούρι στο κέντρο της Καλλιθέας. Ο άντρας κατάφερε με το τσεκούρι απανωτά χτυπήματα στην γυναίκα που φώναζε καλώντας σε βοήθεια.

Αιμόφυρτη έπεσε στο έδαφος, ενώ ο δράστης στη συνέχεια γύρισε το τσεκούρι στον εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία που έφτασε για να συλλάβει τον δράστη. Το ΕΚΑΒ, λίγα λεπτά αργότερα, παρέλαβε τη γυναίκα που φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της.

Και οι δύο έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ενώ διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να διαπιστωθούν τα αίτια του αιματηρού συμβάντος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ανδρόγυνο ή εν διαστάσει ζευγάρι.

πηγή 

Προβλήθηκε 211 φορές

Εικόνες ντροπής σε λεωφορείο για Δάφνη - Μπουνιές και ανελέητο ξύλο για τη χρήση μάσκας

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Μετά τη φραστική επίθεση οδηγού σε γυναίκες, δύο επιβάτες που πήγαιναν από τον Πειραιά στον σταθμό «Δάφνη» ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων.

Ένωση Συλλόγων Γονέων Και Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού: Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα covid, σε εκπαιδευτικό  στο 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης

Δυστυχώς, όπως μόλις ενημερωθήκαμε επισήμως, κλείνει λόγω νέου επιβεβαιωμένου κρούσματος covid, σε εκπαιδευτικό και πάλι, το 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης, συστεγαζόμενο με το 7ο δημοτικό.